97 - Heikkinen Janne

”Rehellinen ja luotettava joukkuepelaaja, joka pitää sen mitä lupaa”, luonnehtii Janne Heikkinen itseään. Työssään toimeen tarttuva Janne haluaa saavuttaa tuloksia, eikä säikähdä ongelmien ratkaisua, vaikka se tarkoittaisin vallitsevan tilanteen kyseenalaistamista.

– Tähän mennessä olen asettanut itselleni tavoitteita, joita kohti olen edennyt motivoituneena. Haluaisin saavuttaa tavoitteeni elämän eri osa-alueilla.

Poliittisesta uroteosta kysyttäessä Janne kertoo olleensa kotikuntansa ainoa valtuutettu, joka vastusti johdonmukaisesti kunnallisveronkorotuksia. ”Mielestäni yksikään kunta ei ole rikastunut verottamalla asukkaitaan tai yrityksiään.”

Jannen tärkein tuki ja turva on oma perhe. Ystävien ja kalastuksen parissa Janne pyrkii viettämään vapaa-aikaansa mahdollisimman paljon. Tärkeän kalastusharrastuksen lisäksi mies haluaisi harrastaa purjehdusta.

Tulevaisuudelta Janne odottaa sopivasti haasteita, ja hän unelmoi isyydestä. Elämässä hänelle on tärkeintä merkityksellisyyden tunne.

Politiikan Janne kertoo olevan ”kuin purjehtimista rannattomalla ja pohjattomalla merellä. Täynnä mahdollisuuksia.” Miehen poliittinen esikuva on Sauli Niinistö.

– Ehdokkaana olen nuori, mutta kokenut.

 

Tutustu Janneen!