Pirkanmaan Kokoomusnuoret

Tervetuloa Pirkanmaan Kokoomusnuoriin! Yhdistyksemme on kokoomusnuorten Pirkanmaan maakunnan (ja vaalipiirin) alueella toimiva kattojärjestö, joka kuuluu Kokoomuksen Nuorten Liittoon sekä Pirkanmaan Kokoomukseen. Meillä on toimintaa ja jäseniä kaikkialla Pirkanmaalla.

Meillä on monenlaista toimintaa: järjestämme sekä asiapitoisia poliittisia keskustelutilaisuuksia että rentoa hauskanpitoa. Olemme myös tiiviissä yhteistyössä monien yhteiskunnallisten tahojen kanssa, joiden edustajia käy vieraina tilaisuuksissamme.

Osallistumme aktiivisesti kokoomuspuolueen tapahtumiin, joissa käytämme pirkanmaalaisten nuorten ääntä puolueyhteisön sisällä. Toimintamme kautta pääsee tapaamaan mielenkiintoisia ihmisiä ja verkostoitumaan laajasti.

Jäsenkuntamme on moninainen: joukkoomme ovat tervetulleita niin teinit, opiskelijat kuin jo työelämässä olevat nuoret. Jäseniämme toimii monilla yhteiskunnan alueilla, kuten kunnallis- ja opiskelijapolitiikassa sekä elinkeinoelämässä.

Olet lämpimästi tervetullut tilaisuuksiimme! Tulemalla mukaan pääset tutustumaan valovoimaisiin, älykkäisiin ja yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneisiin porvarillisesti ajatteleviin nuoriin.

Tule rohkeasti mukaan äläkä epäröi ottaa yhteyttä, jos Sinulla on kysyttävää!

Kuninkaankatu 13 B,
33210 TAMPERE

+358 (0)44 0323 362
+358 (0)3 – 3141 1913
Fax +358 (0)3 – 3141 1950

Kotisivut