Pirkanmaan Kokoomusnuoret

Liity

Keitä olemme?

Tervetuloa Pirkanmaan Kokoomusnuoriin! Olemme Kokoomusnuorten Pirkanmaan maakunnan alueella toimiva piirijärjestö.

Toimintamme on monimuotoista: järjestämme sekä formaaleja että vapaamuotoisempia poliittisia keskustelutilaisuuksia ja rentoja tapahtumia hauskanpitoon ja ihmisten tapaamiseen. Monissa tapahtumissamme vierailee yhteiskunnallisesti vaikutusvaltaisia henkilöitä, mm. kansanedustajia ja yritysjohtajia. Pirkanmaalaisena kokoomusnuorena pääset osallistumaan moninaisiin kokoomuspuolueen tapahtumiin sekä vaikuttamaan mm. Kokoomusnuorten liittokokouksessa ja Kokoomuksen puoluekokouksessa. Yhdistyksemme kuuluu sekä Kokoomuksen Nuorten Liittoon että Pirkanmaan Kokoomukseen.
Jäsenistömme on monimuotoinen ja jäseneksemme on tervetullut jokainen 15–29-vuotias! Jäseniämme toimii monissa tehtävissä kunnanvaltuustoista elinkeinoelämään. Tule mukaan ja tutustu meistä jokaiseen! Pääset tapaamaan valovoimaisia, yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneita vapauden puolustajia.

Hallitus 2024

Juho Mäenpää, puheenjohtaja
Mila Harra, varapuheenjohtaja
Patrick Itäniemi, taloudenhoitaja

Piirihallituksen muut varsinaiset jäsenet: Amanda Aaltonen, Tapio Kolari, Aaro Lehtoranta, Kalle Koski, Alli Penttilä, Robert Kinanen, Veeti Pyhältö ja Topias Holappa

Varajäsenet: Niklas Ikonen, Mats Uotila, Elias Uotila, Paavo Pippola, Tiitu Ryömä, Lassi Antikainen, Jaakko Yli-Knuuttila ja Aleksi Kokko

Yhteystiedot

Piiritoimisto

Pirkanmaan Kokoomuksen toimistolta tavoitat sekä ukkopiirin että nuorten työntekijät. Toimiston väen työhön kuuluu mm. Sinun neuvomisesi kaikissa mieltäsi askarruttavissa kokoomusnuoriin liittyvissä kysymyksissä.

Ole siis rohkeasti yhteydessä Sinua askarruttavissa asioissa!

Pirkanmaan Kokoomusnuoret ry
Kuninkaankatu 13 B
33210 TAMPERE

Pirkanmaan Kokoomus

Mäenpää Juho

Mäenpää Juho

Pirkanmaan Kokoomusnuorten puheenjohtaja

juho.j.maenpaa@outlook.com

0453288708

Harra Mila

Harra Mila

Pirkanmaan Kokoomusnuorten varapuheenjohtaja

mila.harra@gmail.com

045 187 3907

Hjelt Johanna

Hjelt Johanna

Järjestösuunnittelija, häirintäyhdyshenkilö

johanna.hjelt@kokoomusnuoret.fi

+358 44 318 0898

Piiri- ja paikallistoiminnan ja tapahtumien kehittäminen, jäsenrekisterin ylläpito ja jäsenyyteen liittyvät asiat

Vapauta kartta

Lukitse kartta

Pirkanmaan Kokoomusnuoret Instagramissa

Kokoomusnuorten perinteikkäät Summer Gamesit rantautuvat tänä vuonna Lapualle 24.–26.5. "Kesäpelit" on oivallinen paikka starttailla kesä ja viettää muutama päivä hyvässä seurassa perinteiden äärellä Pohjanmaalla.

Tapahtuma on avoin kaikille kokoomusnuorille tai Kokoomusnuorten toiminnasta kiinnostuneille 15–30-vuotiaille. Olitpa sitten jo pitkään Kokoomusnuorissa toiminut konkari taikka vasta liittymistä harkitseva, olet juuri oikea henkilö osallistumaan Gameseille.

Summer Gamesien teemana on tänä vuonna maanpuolustus ja aiheen tiimoilta meitä saapuu evästämään mm. Paula Risikko, Aleksi Jäntti sekä runsas kattaus alan ja viiteryhmien kovimpia ammattilaisia! 🔥

Tapahtuman ilmoittautumislomakkeen sekä lisätiedot löydät osoitteesta bit.ly/KNL-SG2024 tai biosta löytyvän Linktreen kautta!

Lisätietoja voi tiedustella myös liiton koulutussuunnittelija Antti Järvensivulta (antti.jarvensivu@kokoomusnuoret.fi) 💙
Tule juhlistamaan vappua Pääsihteerin Wappubooleille! Tämä kokoomusnuorten jo perinteeksi muodostunut vappuperinne kerää yhteen kokooomusnuoria, kutsuvieraita, sidosryhmiä sekä politiikasta kiinnostuneita nuoria juhlimaan vappua ja viettämään aikaa yhdessä.

Tapahtumapaikka on Kokoomuksen puoluetoimiston aula ja Mannerheim-sali osoitteessa Töölönkatu 3, 4.krs, Helsinki. Tilojen esteettömyydestä voit kysellä tarkemmin koulutussuunnittelija Antti Järvensivulta. Tapahtuma on maksuton ja tarjolla on ku-ku-kuplivaa sekä perinteisiä vappumunkkeja.

Piipahda nopeasti paikalla tai viivy pidempäänkin. Tähän tapahtumaan ovat kaikki tervetulleita riippumatta siitä, mihin poliittisella nelikentällä sijoittuu!

14:45 Ovet auki
15:15 Pääsihteerin alkusanat
Vapaa sana
16:00 Pääsihteeri Kahoot!
16:30 Bingan Singa - Karaoke
17:30 Tapahtuma päättyy

Lisätietoja tapahtumasta voit kysellä liiton koulutussuunnittelija Antilta (antti.jarvensivu@kokoomusnuoret.fi, 0440348510).

Nähdään Wappumerkeissä! 🎉
Kokoomusnuoret iloitsee siitä, että kansalaisaloite poliittisten lakkojen kieltämiseksi on saavuttanut 50 000 allekirjoitusta ja näin ollen etenee eduskunnan käsittelyyn! 🎉

Tämä on tärkeä virstanpylväs demokraattisessa prosessissamme. Vaikka tarvittava määrä allekirjoituksia onkin jo kasassa, kannustamme kaikkia, jotka pitävät tärkeänä yhteiskunnallista keskustelua ja päätöksentekoa edelleen allekirjoittamaan aloitteen. Linkki löytyy biostamme Linktreen Muut linkit -osiosta! 💙
Tänään 1.3.2024 Alexander Stubbista on tullut virkaanastujaisten myötä Suomen tasavallan 13. presidentti.

Toivotamme lämpimästi onnea ja paljon viisautta presidentti Stubbille ja hänen kanslialleen tulevalle kuudelle vuodelle! 🇫🇮
Tervetuloa mukaan näille Kokoomusnuorten alkukevään tapahtumille! ☀️

#kokoomusnuoret
Unkari on tänään ratifioinut Ruotsin Nato-jäsenyyden viimeisenä jäsenmaana! Naapurimme hyväksyminen Natoon vahvistaa sekä yhteistä puolustustamme että koko liittokunnan välisiä siteitä. Tämä historiallinen hetki merkitsee uuden luvun alkua Euroopan turvallisuudessa ja yhteistyössä.

Välkommen till NATO, kära granne! 💙🇸🇪
Tänään on tullut kuluneeksi kaksi vuotta siitä, kun terroristivaltio Venäjä aloitti raakalaismaisen ja laittoman hyökkäyksen Ukrainaa ja sen kansaa vastaan. Ukrainalaiset taistelevat itsensä ja koko Euroopan tulevaisuuden puolesta, emmekä voi antaa tilanteen unohtua ja jäätyä vuosien mittaiseksi asemasodaksi. Venäjän on hävittävä sota ja vetäydyttävä Ukrainasta, jotta rauha on saavutettavissa.

Samalla, kun toivomme Venäjän vetäytymistä, on meidän kaikkien roolina tukea ukrainalaisia heidän hädässään. On monia tapoja auttaa – lahjoittamalla, järjestämällä keräyksiä tai jakamalla tietoa. Osoita tukesi ja tutustu eri auttamiskeinoihin osoitteessa ukrainamerkki.fi/miten-auttaa-ukrainalaisia (linkki myös bion Linktreessä).

Voit myös tukea Ukrainan armeijaa suoraan osoitteessa https://bank.gov.ua/en/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi (linkki myös Linktreessä). 

Jokainen teko lasketaan! 🇺🇦
Tervetuloa Kokoomusnuorten Eurovaalistarttiin, joka pidetään Helsingissä 6.4. klo 10–17.30 Bottan Juhlasalissa (Museokatu 10) 🇪🇺

Eurovaalistartissa julkaistaan Kokoomusnuorten pamfletti Euroopan unionista, sen nykyisestä suunnasta ja kipupisteistä. Tarkoituksena on nostaa esille EU:n isoimmat korjauskohteet lainsäädäntötyössä, taloudessa ja geopolitiikassa. Seminaarimaiseen tapahtumaan puhumaan tulevat mm. Kimmo Sasi, Mauri Pekkarinen, Eija-Riitta Korhola, Juho Romakkaniemi, Vesa Kanniainen ja Pekka Väisänen. Tarkempi ohjelma ilmoitetaan puhujien varmistuttua maaliskuun alussa.

Tapahtuma on avoin kaikille Kokoomusnuorten jäsenille tai toiminnasta kiinnostuneille 15–30-vuotiaille. Olitpa sitten jo pitkään Kokoomusnuorissa toiminut konkari tai vasta liittymistä harkitseva, olet juuri oikea henkilö osallistumaan tapahtumaan 💙

Tapahtumaan pääset ilmoittautumaan osoitteesta bit.ly/eurovaalistartti2024 tai biosta löytyvän Linktreen kautta. 

Lisätiedot:

Antti Järvensivu
Koulutussuunnittelija
antti.jarvensivu@kokoomusnuoret.fi
Vasemmisto-opiskelijoiden vastaus Kokoomusopiskelijoiden kannanottoon menee täysin ohi.

Kokoomusopiskelijat peräänkuuluttivat ihmisten kunnioittamista poliittisista mielipiteistään huolimatta. Yhteiskunnan polarisaatio on ongelma, jonka kaikki tunnistaa, mutta josta vain harva nostaa konkreettisia esimerkkejä.

Tällainen esimerkki tuli ilmi, kun HS uutisoi viime viikolla Helsingin yliopiston keskusteluilmapiiristä. Tutkimuksessa korostui, että oikeistoon kuuluvat kokivat vaikeaksi keskustella politiikasta yliopistolla.

“Oikeus osallistua politiikkaan on jokaisen perusoikeus. Sen kunnioittaminen velvoittaa myös vasemmistoa. Opiskelijapolitiikassa vasemmistolaisia mielipiteitä on helpompi nostaa esiin. Vastakkaisia näkökulmia on aktiivisesti pyritty hiljentämään naureskelemalla, solvaamalla ja jopa kieltämällä puhumasta”, Kokoomusnuorten puheenjohtaja ja HYY:n edustajiston jäsen Binga Tupamäki linjaa.

Kritiikki olisi voitu helposti kuitata yhtymällä huoleen – vaan mitä tekee vasemmisto? Ottaa asiakseen spinnata keskustelu ihmisoikeuksiin. Vasemmisto oikeuttaa käytöksensä sillä, että he toimivat vähemmistön äänenä. Ikään kuin poliittisista toimista ei voisi keskustella, koska siten kyseenalaistetaan ihmisten oikeus olemassaoloon ja yhdenvertaisuuteen.

Tämä kannanoton vastine Vasemmisto-opiskelijoilta on juuri tyyppiesimerkki siitä, mikä nykyajan vasemmistokulttuurissa on vialla.
Toivotamme iloista ystävänpäivää kaikille! 💙💐

Me Kokoomusnuorissa olemme ylpeitä yhteisömme hengestä, jossa niin monet ovat löytäneet elinikäisiä ystäviä ja luoneet merkityksellisiä suhteita. Haluamme kutsua sinutkin mukaan osaksi tätä innostavaa ja aktiivista maanlaajuista yhteisöämme,  jossa teemme yhteisvoimin muutosta maailmaan!

Liittyminen on helppoa – käy osoitteessa kokoomusnuoret.fi/liity tai klikkaa linkkiä suoraan biosta löytyvän Linktreen kautta.

#kokoomusnuoret #ystävänpäivä
Kannanotto: Alv-noston sijaan rohkeampia leikkauksia

Iltalehti nosti 7.2. hallituslähteistä saamiensa tietojen mukaan, että arvonlisäverotusta aiotaan kiristää kevään kehysriihessä.

"Oli jo viime kesänä selvää, että pelkästään hallitusohjelman toimet eivät riitä Suomen talouden pelastamiseen. Kokoomusnuoret kannattavat lisäsopeutuksia, kunhan ne ovat ensisijaisesti leikkauksia, ei veronkorotuksia. Suomalaiset ovat jo ennestään OECD-maiden verotuksen kärjessä", Kokoomusnuorten puheenjohtaja Binga Tupamäki avaa.

Kannanoton pääset lukemaan kokonaisuudessaan kokoomusnuoret.fi -sivuilta tai bion linkistä! 📲

#kokoomusnuoret
Presidentinvaalien kisa käy kuumana! Prosenttierot ehdokkaiden välillä ovat päivä päivältä kaventuneet ja viimeiset äänet on yhä antamatta. Tule mukaan seuraamaan lauantaina 10.2. klo 12.00 Kokoomusnuorten puheenjohtajan Binga Tupamäen ja Vihreiden nuorten puheenjohtajan Selinä Neran yhteistä Instagram-liveä.

Luvassa pohdintoja presidenttiehdokkaiden vahvuuksista ja eroista sekä vaalitunnelman nostatusta. Miksi nuorten on tärkeä äänestää? Miksi äänestää Stubbia, entä miksi Haavistoa? Miltä vaalihuuma on näyttänyt ja tuntunut kentällä?

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!

#presidentinvaalit #instagramlive #kokoomusnuoret #vihreatnuoret
Kokoomusnuorten puheenjohtaja @bingatupamaki on huomenna 6.2. klo 6.45 MTV:n Huomenta Suomessa keskustelemassa eduskunnan tärkeimmistä tavoitteista tulevalle keväälle. Lisäksi keskustellaan myös ajankohtaisista työmarkkina-asioista.

Mukana keskustelussa myös @keskustanuoret puheenjohtaja @tapionjere sekä @demarinuoret puheenjohtaja @emiliakangaskolkkaa 📺

Tervetuloa kuulolle kaikki! 💙

@mtvhuomentasuomi
#kokoomusnuoret #huomentasuomi #mtvuutiset
Liity nyt Kokoomusnuorten jäseneksi osoitteesta kokoomusnuoret.fi/liity (linkki myös biossa)! 💙

Kokoomusnuorten jäsenenä olet mukana näyttämässä Suomessa toimiville epädemokraattisille voimille, että me seisomme vahvasti avoimen, demokraattisen ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan puolella. 🏛️ Pääset olemaan myös osana kansanliikettä, joka turvaa Suomen tulevaisuuden realismiin perustuvalla politiikalla ja kestävillä päätöksillä. 🫱🏼‍🫲🏽

 Liity Kokoomusnuoriin ja ota aktiivinen rooli muutoksen tekemisessä! 💪🏼🇫🇮

#kokoomusnuoret #kokoomus
Yhteiskannanotto: Stubb on oikeassa – lisää EU-rahaa puolustukseen!

"Venäjän pitkittynyt hyökkäyssota Ukrainaan on laittanut Euroopan unionin uuden haasteen eteen. Puolustusteollisuuden tuotanto laahaa, eikä puolustustarvikkeita ole kyetty tuottamaan Ukrainan tarpeiden mukaisesti. 

Presidenttiehdokas Alexander Stubb tunnisti ansiokkaasti ongelman MTV:n vaalitentissä 24.1. ja poliittisissa linjauksissaan laajemmin. Hän on esittänyt rahoituskriteerien tarkistamista tältä osin. Kokoomusnuoret ja Kristillisdemokraattiset Nuoret pitävät avausta erinomaisena."

Kannanoton pääset lukemaan kokonaisuudessaan kokoomusnuoret.fi -sivuilta tai bion linkistä! 📲

#kokoomusnuoret #kdnuoret
Presidentinvaalien toisen kierroksen ennakkoäänestys alkaa huomenna ja @alexstubb on selvässä johdossa Helsingin Sanomien tuoreessa gallupissa 💙

Suomi tarvitsee presidentiksi kansainvälisen ja kielitaitoisen asiantuntijan, jolla on laaja kokemus ulko- ja turvallisuuspolitiikasta. Alexander Stubb on selkeästi paras henkilö tähän kunniakkaaseen tehtävään ja se heijastuu iloksemme myös kansan mielipiteissä!

#kokoomus #kokoomusnuoret #presidentinvaalit #Alex2024
This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.
Paul Brooker flickr.com/trojanllama
TAKAISIN YLÖS