Pohjanmaan Kokoomusnuoret

Pohjalaiseen kokoomusnuoreen tutustut niin Vaasan, Seinäjoen kuin Kokkolankin ympäristössä. Tällä hetkellä Pohjanmaalla toimivia paikallisyhdistyksiä ovat Ilmajoen, Jalasjärven, Kurikan, Laihian, Seinäjoen ja Vaasan Kokoomusnuoret. Lisäksi toimintaa on muun muassa Alavudella ja Kokkolassa.

Jäsenistömme on hyvin monipuolinen. Meihin kuuluu niin lukiolaisia, ammattikoululaisia, yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijoita, yrittäjiä, maatalousyrittäjiä sekä erilaisissa työtehtävissä olevia jäseniä.

Arvojamme ovat vapaus, vastuu ja mahdollisuuksien tasa-arvo. Toimimme maltillisen oikeistolaisesti.

Järjestämme monipuolista toimintaa, kuten erilaisia koulutuksia, poliittista toimintaa, tapahtumia, matkoja, saunailtoja sekä vaalitilaisuuksia. Olemme muun muassa vierailleet Olkiluodon ydinvoimalassa, järjestäneet jäsenristeilyn Tukholmaan ja pidämme vuosittaisen piknikin Vauhtiajoissa Seinäjoella. Luonnollisesti osallistumme myös liiton valtakunnallisiin tapahtumiin.

Impivaarantie 25
60420 SEINÄJOKI

Kotisivut

 

Mäki Tommi

Mäki Tommi

Liittohallituksen jäsen, Pohjanmaan Kokoomusnuorten puheenjohtaja

tommi@solarsound.fi

+358 50 434 4888

Uusimmat kirjoitukset

Ajankohtaista

Turvallisuuspoliittinen seminaari keräsi ennätysyleisön

Viikonloppuna järjestetty turvallisuuspoliittinen seminaari keräsi satakunta kokoomusnuorta Himokselle Päivän seminaarissa olivat puhumassa bloggaaja James Mashiri, erityisavustaja (sisäministeriö) Ville Valkonen, entinen suurlähettiläs Alpo Rusi, europarlamentaarikko Henna Virkkunen sekä kansanedustaja Elina Lepomäki. Turvallisuuspoliittisessa...

Lue lisää

Eero Haapalehto
BLOGI: Suomen paikka on Natossa

Olisi jo aika tunnustaa tosiasiat: Suomen paikka on Natossa. Ulko- ja turvallisuuspoliittinen tilanne maailmalla on muuttunut. Venäjän puolustusdoktriinia on uudistettu Putinin valtakaudella läpi 2000-luvun aggressiivisempaan suuntaan. Länsimaissa tähän uuteen todellisuuteen...

Lue lisää