Työehtosopimusten yleissitovuuden purkamisella vahva kannatus kokousväen keskuudessa

Blogi

Kokoomuksen puoluekokous Lappeenrannassa on käynnistynyt innostuneen odottavissa tunnelmissa. Ensimmäiset saapuivat paikalle jo torstaina, ja kokouspuitteet ovat rakentuneet lukuisten vapaaehtoisten voimin.

Heti perjantaina käsittelyyn tulevat jäsenistön laatimat puoluekokousaloitteet. Kokoomusnuoret ovat tehneet esimerkiksi aloitteet työehtosopimusten yleissitovuuden purkamisesta, ylioppilaskuntien pakkojäsenyyden muuttamisesta vapaaehtoiseksi sekä taksiliikenteen vapauttamisesta kilpailulle.

Kokouspaikalla tehty pikagallup osoittaa, että työehtosopimusten yleissitovuuden purkamisesta tehdyllä aloitteella on erittäin vahva kannatus kokousväen keskuudessa. Jopa 90,7 prosenttia kyselyyn vastanneista ilmaisi tukensa aloitteelle. Kyselyyn vastasi 86 ihmistä.

”Kokoomusnuoret ovat satsanneet aloitteisiin ja kampanjoihin suuresti. On ilo huomata, että ajatuksemme saavat vastakaikua puolueessa laajemminkin. Kokouksen aikana tullaan tekemään kaikki mahdollinen sen eteen, että yksilönvapautta ja markkinataloutta edistävät aloitteemme menevät läpi”, toteaa Kokoomusnuorten puheenjohtaja Daniel Sazonov.

Kokouksessa valitaan myös puheenjohtajisto seuraavalle kaksivuotiskaudelle. Kokoomusnuoret tukee varapuheenjohtajavaalissa kansanedustaja Antti Häkkästä. Antin kampanjateemoihin voit tutustua täällä.

Työehtosopimuksia käsittelevä aloite: bit.ly/aloite88

Lisätietoja:

Vuornos Henrik

Vuornos Henrik

henrik.vuornos@kokoomusnuoret.fi

+358 44 253 4444

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.