Varsinais-Suomen Kokoomusnuoret: Hallitusohjelmassa otetaan rohkeita askelia kohti parempaa Suomea!

Blogi

Kokoomuksen, Perussuomalaisten, RKP:n ja Kristillisdemokraattien yhteinen hallitusohjelma on julkaistu. ”Vahva ja välittävä Suomi” -nimeä kantava hallitusohjelma tavoittelee mm. velkaantumisen kääntämistä laskuun, yli 100 000 ihmisen työllistämistä, kilpailun, investointien ja kasvun lisäämistä sekä turvallisempaa, luotettavampaa ja osaavampaa kansakuntaa.

Varsinais-Suomen Kokoomusnuoret on ilahtunut nähdessään, että hallitusohjelma ottaa ennenkaikkea rohkeita askelia kohti tasapainoista valtion taloutta ja kokonaisvaltaisesti parempaa Suomea. Myös työmarkkinoiden joustavuuden lisääminen, rakenteiden uudistaminen ja kannustimien lisääminen on välttämätöntä ja tervetullutta. Kokoomuksen periaatteet näkyvät hallitusohjelmassa vahvasti jokaisella osa-alueella, ja voimme luottaa, että hallitusohjelmaa toteuttamalla Suomen tulevaisuus tulee näyttämään nykyistä valoisammalta.

Kokoomuslaisten rivijäsenten mahdollisuus vaikuttaa jopa hallitusohjelmaan osoittautui jälleen todeksi – lukuisat, myös nuorten jäsenten edistämät asiat päätyivät osaksi ohjelmaa. Erityisen ilahtuneita Varsinais-Suomen Kokoomusnuorissa olemme lukiodiplomin mainitsemisesta hallitusohjelmassa seuraavasti:

”Luodaan lukiodiplomeille valtakunnallinen kriteeristö ja mahdollistetaan yhden pakollisen
ylioppilaskokeen korvaaminen lukiodiplomilla. Yhden viidestä ylioppilaskokeesta voisi
jatkossa korvata lukiodiplomilla.”

Varsinais-Suomen Kokoomusnuoret ovat ajaneet lukiodiplomin sallimista osaksi ylioppilastutkintoa jo vuodesta 2021 alkaen.

Myös omalääkärimallin selvittäminen mainitaan hallitusohjelmassa, jota Varsinais-Suomen Kokoomusnuoret ovat ajaneet puolueen ohjelmaan:

”Hyödynnetään hoitoonpääsyn parantamisessa ja hoidon jatkuvuuden vahvistamisessa myös omalääkäri-, omahoitaja- ja omatiimimallia. Selvitetään myös ammatinharjoittajan mallin hyödyntämistä.”

Lisäksi hallituspohja toteutui juuri kuten kokoomusnuorten enemmistön kanssa toivoimmekin, eli porvarihallituksena. Kuten hallitusohjelmasta voi huomata, porvarihallituksen turvin voidaan todella muuttaa Suomen suunta.

Tämän hallitusohjelman turvin voi lähteä hyvillä mielin kohti oikeistolaista, eteenpäin katsovaa ja kestävää Suomea!

Lisätietoja:

Siimento Julia

Siimento Julia

Varsinais-Suomen Kokoomusnuorten varapuheenjohtaja

julia.siimento@gmail.com

+358 44 277 9183