Keskustoimisto

Keskustoimisto koordinoi ja toteuttaa kokoomusnuorten käytännön toimintaa. Keskustoimiston väen työhön kuuluu mm. Sinun neuvomisesi kaikissa mieltäsi askarruttavissa kokoomusnuoriin liittyvissä kysymyksissä.

Järjestämme kokoomusnuorten valtakunnalliset tapahtumat, hoidamme talouden ja tiedotuksen ja autamme alueellista toimintaa parhaan kykymme mukaan.

Kokoomuksen Nuorten Liitto ry

Kansakoulukuja 3 A, 3.krs
00100 HELSINKI
Fax +358 (0)20 – 748 8506

Y-tunnus 0213535-5

Otamme mielellämme TET-harjoittelijoita – jos olet kiinnostunut, ole rohkeasti meihin yhteydessä!

Piirijärjestöt

Kokoomusnuorten paikallistason toimintaa organisoi 12 piirijärjestöä kautta Suomen. Paras tapa päästä mukaan toimintaamme on ottaa yhteyttä Sinua lähinnä olevaan piiritoimistoon.

Järjestökoordinaattorit

Piirijärjestöjen toimintaa koordinoi Kokoomusnuorten viisi järjestökoordinaattoria, jotka työskentelevät pääasiassa keskustoimistolla. Ota yhteyttä järjestökoordinaattoriin ja hän kertoo Sinulle mielellään Kokoomusnuorten toiminnasta lähialueillasi!

Liittohallitus

Kokoomusnuorten liittohallitus on liiton ylin päättävin elin liittokokousten välillä. Liittohallitus kokoontuu säännöllisesti. Se valmistelee liiton poliittiset kannanotot  ja lausunnot. Liittohallitus on myös liittokokouksessa hyväksytyn vuosittaisen toimintasuunnitelman käytännön toimeenpanija.

Hellman Veera

Hellman Veera

Liittohallituksen jäsen

+358 50 385 8229

TAKAISIN YLÖS