lauantaina

24.8.2024

13.30–23.59

Pormestarisauna, Hallituskatu 3, 33200 Tampere

City Summer Games

City Summer Games tekee kauan odotetun paluun!

Kesä 2024 huipentuu Tampereelle lauantaina 24. elokuuta järjestettäviin KNTA:n ja Pirkanmaan Kokoomusnuorten yhteistyössä järjestämiin City Summer Gameseihin! On aika raivata kalenteri tyhjäksi ja suunnata nauttimaan Pirkanmaan sykkivän sydämen tunnelmasta!

Tämän vuoden CitySG saa puhujavieraakseen kulttuurihistorian dosentin sekä kirjailijan Jari Ehrnrootin! Luvassa on erittäin asiantuntevaa puhetta vapaan yhteiskunnan periaatteista, sekä osallistujilla mahdollisuus esittää oivaltavia kysymyksiä. Päivä jatkuu tämän jälkeen legendaarisella Games -osuudella, jossa pidetään hauskaa ja kisaillaan erinäisillä rasteilla joukkueittain. Rasteilta selviää kaksi parasta joukkuetta huikeaan Games-finaaliin, jossa ratkaistaan lopullinen totuus siitä, kuka on Tampereen kuningas!

Games -osuuden jälkeen sauna on kuumana, sekä tarjoiltavat kunnossa. Varaathan siis myös oman pyyhkeen mukaan. Nälkäisimmille on tarjolla pizzaa! Mitä siis vielä odotat? Tule mukaan kesän parhaimpaan tapahtumaan, parhaaseen seuraan Suomen parhaimpaan kaupunkiin! Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti ja tunnetusti nopeat syövät hitaat. Ilmoittautuminen päättyy 15.8. tai kun kaikki paikat täyttyvät.

MITÄ? City Summer Games
MISSÄ? Pormestarisauna, Hallituskatu 3, 33200 Tampere
MILLOIN? Lauantaina 24.8.2024 klo. 13.30.
MITÄ MAKSAA? 10€
Ilmoittautuminen tapahtumaan: https://forms.gle/kXRdzpq7WLEfL3dL7

Huom! Tapahtuma on koko päivän osalta ikärajoitettu K-18.

Lisätietoja:
Mats Uotila
Puheenjohtaja
Kokoomuksen Nuorten Tampereen Aluejärjestö ry
mats.uotila@gmail.com

Joona Paija
Tapahtuman järjestäjä
Pirkanmaan Kokoomusnuoret ry
joonapaija@live.com

TAKAISIN YLÖS