tiistaina

5.4.2022

19.00–21.00

Proffan kellari, Rehtorinpellonkatu 6, 20500 Turku

Huhtikuun porvaribisset

Porvaribisset on kuukausittain järjestettävä rennon ilmapiirin tapahtuma, jossa tavataan tuttuja ja puhutaan myös hieman politiikkaa. Tervetuloa mukaan niin vanhat konkarit kuin uudet kasvotkin!
Paikalle ovat tervetulleita kaikki jäsenet ja Kokoomusnuorten toiminnasta kiinnostuneet. Tapahtuma sopii hyvin myös uusille jäsenille!
Bisseillä päästään varmasti pohtimaan ainakin polttavaa turvallisuustilannetta Euroopassa, mutta myös kevyemmille aiheille riittää tilaa!

MITÄ: Porvaribisset
MISSÄ: Proffan Kellari, Rehtoripellonkatu 6
MILLOIN: 5.4.2022 19:00 alkaen (Mahdollisuus tulla seuraamaan Janne Heikkisen pitämää retoriikkakoulutusta jo klo 18)

Lisätietoja tapahtumasta:
Tapahtumatiimin jäsen
Valtteri Vuori
0452670009

Huomioithan että tapahtumassa saatetaan ottaa valokuvia sekä videotallennetta, joita Varsinais-Suomen Kokoomusnuoret ry voi julkaista ei-kaupallisessa tarkoituksessa Kokoomusnuorten tai Varsinais-Suomen Kokoomusnuorten verkkosivuilla, julkaisuissa, sähköisissä esityksissä ja sosiaalisen median kanavilla. Valokuvat ja videotallenne saattavat sisältää kuvia osallistujista. Osallistujan katsotaan antavan suostumuksensa edellä mainittuun kuvien käyttöön saapumalla tilaisuuteen. Mikäli et halua tulla kuvatuksi, ilmoitathan siitä aina tapahtuman järjestäjälle ennen tapahtumaa.

TAKAISIN YLÖS