maanantai

17.5.2021

maanantai

31.5.2021 klo 23.59

Lenkkihaaste

Kevät on jo pitkällä ja kesä suorastaan kirmaa kohti; mikä olisikaan parempi tapa taittaa vuodenaikojen vaihde kuin reipas ulkoilu! Siksi Helsingin ja Uudenmaan Kokoomusnuoret ottavat toisistaan mittaa Lenkkihaasteessa!

Haasteessa Helsingin Kokoomusnuoret ja Uudenmaan Kokoomusnuoret kisaavat toisiaan vastaan siitä, kumpi piiri lenkkeilee kävellen tai juosten enemmän kilpailuaikana. Kilpailuun lasketaan kaikki 17.–31.5. tehdyt ja kilpailuun lähetetyt lenkit.

Ohjeet:

1. Kävele tai juokse lenkki käyttäen SportsTracker- tai muuta vastaavaa sovellusta, joka mittaa lenkkisi ja näyttää sen kartalla.
2. Tallenna lenkistäsi kuva, jossa näkyy kulkemasi matka kartalla sekä matkan pituus ja kesto.
3. Lähetä kuva Instagramissa yksityisviestillä Helsingin Kokoomusnuorille. Kerro myös, kumman piirin nimiin (Helsingin Kokoomusnuoret vai Uudenmaan Kokoomusnuoret) lenkki lasketaan.

Helsingin Kokoomusnuorten nimi Instagramissa on @knlhelsinki (https://instagram.com/knlhelsinki). Kisan aikana julkaistaan väliaikatietoja, ja enemmän matkaa kerännyt piiri voittaa.

Mukana haasteessa on myös yksilökilpailu, jossa voi voittaa yllätyspalkintoja. Yksilökilpailun voittaa se, joka kerryttää eniten henkilökohtaisia kilometrejä kilpailussa. Yksilökilpailuun lasketaan jokainen lenkki, jonka suoritat yleisen kilpailun ohjeiden mukaisesti mutta niin, että lisäät kuvan myös Instagram-tarinaasi. Tägää kuvaan Helsingin Kokoomusnuoret (@knlhelsinki) ja Uudenmaan Kokoomusnuoret (@uudenmaankokoomusnuoret).

TAKAISIN YLÖS