tiistaina

5.10.2021

19.00–20.00

Lokakuun porvaribisset liittohallitusehdokkaden kanssa Turussa

Porvaribisset on kuukausittain järjestettävä rennon ilmapiirin tapahtuma, jossa tavataan tuttuja ja puhutaan myös hieman politiikkaa. Tervetuloa mukaan niin vanhat konkarit kuin uudet kasvotkin!
Paikalle ovat tervetulleita kaikki jäsenet ja Kokoomusnuorten toiminnasta kiinnostuneet. Tapahtuma sopii hyvin myös uusille jäsenille!
Tapahtuma on maksuton, mutta bisset/limut ovat omakustanteiset. Tapahtuman nimestä huolimatta paikalle ovat tervetulleita myös alaikäiset osallistujat. Tila on esteetön. Tulethan paikalle vain terveenä ja muistetaan turvavälit sekä maskit.
MITÄ? Porvaribisset
MISSÄ? Turku, Walo Rooftop bar
MILLOIN? 5.10.2021 klo 19.00
Lisätietoja tapahtumasta:
Maria Yli-Jama
varapuheenjohtaja
+358 44 734 5505
Huomioithan että tapahtumassa saatetaan ottaa valokuvia sekä videotallennetta, joita Varsinais-Suomen Kokoomusnuoret ry voi julkaista ei-kaupallisessa tarkoituksessa Kokoomusnuorten tai Varsinais-Suomen Kokoomusnuorten verkkosivuilla, julkaisuissa, sähköisissä esityksissä ja sosiaalisen median kanavilla. Valokuvat ja videotallenne saattavat sisältää kuvia osallistujista. Osallistujan katsotaan antavan suostumuksensa edellä mainittuun kuvien käyttöön saapumalla tilaisuuteen. Mikäli et halua tulla kuvatuksi, ilmoitathan siitä aina tapahtuman järjestäjälle ennen tapahtumaa.
TAKAISIN YLÖS