keskiviikkona

24.2.2021

18.00–21.00

Online event

Mitä yhteistä on demarilla ja kokoomuslaisella? Mukana Eveliina Heinäluoma ja Daniel Sazonov

Mitä yhteistä on demarilla ja kokoomuslaisella? Siitä otamme selvää yhdessä Eveliina Heinäluoman ja Daniel Sazonovin kanssa keskiviikkona 24.2. klo 18!
Oletko saanut tarpeeksesi ympäripyöreistä lupauksista ja ulostuloista, joissa ei erota oikeaa vasemmasta tai kyllästyttääkö puolueiden käsirysyt ja poliitikkojen Twitter-nujakat, joissa itse asiat unohdetaan?
Tervetuloa linjoille aloittamaan fiilistely kevään kuntavaaleista sinipunaisessa seurassa sekä tutkimaan, millaiset kysymykset ajavat poliitikkoja eri leireihin, missä ilmenevät yhteiset tavoitteet ja milloin ollaan valmiita kompromisseihin.
Tässä leikkimielisessä visailussa olemme lisäksi kiinnostuneita siitä, voiko poliitikoilla olla pohjaa ystävyydelle eri urheiluseuroista huolimatta – tule siis myös kuulemaan, kuka tilaa kahvin maidolla ja kuka ilman.
Eveliina on SDP:n kansanedustaja sekä Helsingin kaupunginvaltuutettu ja demareiden valtuustoryhmän puheenjohtaja. Daniel on nuorimpia valtuutettuja Helsingissä ja myös oman valtuustoryhmänsä puheenjohtaja (kokoomus). Sekä Eveä että Danielia voi äänestää kevään kuntavaaleissa Helsingissä!
Linkki tapahtumaan julkaistaan lähempänä h-hetkeä.
MITÄ: Mitä yhteistä on demarilla ja kokoomuslaisella? Visailemassa Eveliina Heinäluoma ja Daniel Sazonov
MISSÄ: Etänä! TBA
MILLOIN: Keskiviikkona 24.2. klo 18
TAKAISIN YLÖS