tiistaina

6.4.2021

18.00–20.00

Google Meet

Miten menestyä some-markkinoinnissa? Ft. Mikko Laakso

Kuntavaalien varsinainen äänestyspäivä on tämänhetkisten tietojen mukaan 13.6. Järjestämme Uudenmaan Kokoomusnuorissa kevään mittaan useita koulutuksia ehdokkaille erilaisista näkökulmista vaaleihin ja vaalityön tekemiseen.

Toisena vuorossa on ensimmäisen kauden kaupunginvaltuutettu Mikko Laakso, 29, Espoosta. Mikko teki edellisen kampanjansa kokonaan somessa, ja on työkseen myös viestinnän ammattilainen. Etenkin koronan takia fyysistä kampanjointia ei juurikaan voi tehdä, joten somen merkitys on valtava. Millaiset someprofiilit kannattaa luoda? Miten äänestäjiä voi tavoittaa? Miten kannattaa kohdentaa omat mainokset? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin Mikko tulee antamaan vastauksia!

Tapahtuma on suunnattu erityisesti kokoomuksen nuorille kuntavaaliehdokkaille, mutta myös vielä ehdokkuutta harkitsevat ja kampanjatiimiläiset ovat lämpimästi tervetulleita. Edellytämme kuitenkin kokoomuksen jäsenyyttä tapahtumaan osallistuvilta.

Tapahtuman tarkoituksena on antaa mahdollisimman paljon tietoa ja apua etenkin tuoreille ehdokkaille, ja antaa vastauksia mahdollisesti mietityttäviin kysymyksiin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole, ja mukaan voit saapua kun itsellesi sopii!

💬: Miten menestyä some-markkinoinnissa? Ft. Mikko Laakso
📍: Etänä Google Meetsissä meet.google.com/ddv-yybt-yth
⏱: Tiistaina 6.4. klo 18-20
💰: Ei mitään!

Lisätiedot tapahtumasta:
Emma Holsti
0404108814
puheenjohtaja
uusimaa@kokoomusnuoret.fi

 

TAKAISIN YLÖS