torstaina

1.4.2021

18.00–20.00

Google Meet

Miten päästä nuorena valtuustoon? ft. Henrik Vuornos

Kuntavaalien varsinainen äänestyspäivä on tämänhetkisten tietojen mukaan 13.6. Järjestämme Uudenmaan Kokoomusnuorissa kevään mittaan useita koulutuksia ehdokkaille erilaisista näkökulmista vaaleihin ja vaalityön tekemiseen.

Ensimmäisenä vuorossa on kokenut, toisen kauden kaupunginvaltuutettu ja valtuustoryhmän puheenjohtaja Henrik Vuornos, 27, Espoosta. Henrik tulee kertomaan, miten hän pääsi itse ensimmäisen kerran 19-vuotiaana kaupunginvaltuustoon isossa kaupungissa ja mitä vinkkejä hän haluaa jakaa muille kanssaehdokkailleen.

Tapahtuma on suunnattu erityisesti kokoomuksen nuorille kuntavaaliehdokkaille, mutta myös vielä ehdokkuutta harkitsevat ja kampanjatiimiläiset ovat lämpimästi tervetulleita. Edellytämme kuitenkin kokoomuksen jäsenyyttä tapahtumaan osallistuvilta.

Tapahtuman tarkoituksena on antaa mahdollisimman paljon tietoa ja apua etenkin tuoreille ehdokkaille, ja antaa vastauksia mahdollisesti mietityttäviin kysymyksiin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole, ja mukaan voit saapua kun itsellesi sopii!

💬: Miten päästä nuorena valtuustoon? Ft. Henrik Vuornos
📍: Etänä Google Meetsissä meet.google.com/qgg-iogd-nsx
⏱: Torstaina 1.4. klo 18-20
💰: Ei mitään!

Lisätiedot tapahtumasta:
Emma Holsti
0404108814
puheenjohtaja
uusimaa@kokoomusnuoret.fi

 

 

TAKAISIN YLÖS