sunnuntai

30.6.2019

perjantai

5.7.2019

Visby, Ruotsi

Almedalen, Visby, Ruotsi

Opintomatka Almedalsveckanille

Kokoomusnuoret

Kokoomusnuoret ja ajatuspaja Toivo järjestävät matkan Ruotsin Visbyhyn Almedalsveckanille. Almedalen vastaa SuomiAreenaa ja kokooaakin yhteen Ruotsin politiikan kärkinimet ja politiikasta kiinnostuneet.

Almedalenille on varattu 11 paikkaa ja osallistujat valitaan ilmoittautuneiden joukosta. Tapahtuma on sen luonteen vuoksi k-18. Ilmoittautuminen on sitova ilmoittautumisen päättymisen jälkeen.

Osallistujalta edellytämme kohtuulista ruotsin kielen osaamista, kiinnostusta kansainväliseen toimintaan ja kiinnostusta pohjoismaiseen politiikkaan. Sekä tietenkin 18 vuoden ikää.

Tapahtuman hinta on 250€, joka kattaa lennot ja majoituksen. Ruuat ja muut osallistuja kustantaa itse.

Ilmoittautumiseen pääset täältä: https://www.lyyti.fi/reg/Almedalen_2019_7122

Ohjelma & sisältö

Lähtö tapahtuu sunnuntaina 30.6. Helsingistä ja paluu tapahtuu torstaina 4.7. tai perjantaina 5.7. Helsinkiin. Matka tehdään lentäen.

Sisarpuolueemme Moderaatien puoluepäivä on maanantaina. Sen lisäksi tapahtuma sisältää tutustumista Ruotsin politiikkaan ja verkostoitumista ja tietenkin kesäisestä Visbystä nauttimista.

Tapahtuma on osa seuraavia Kokoomusnuorten koulutuskokonaisuuksia: kansainvälinen osaaminen.

Ilmoittautumisesta

Tapahtuman hinta on 250 € ja viimeinen ilmoittautumispäivä on 12.5 klo 23.59. Ilmoittautuneille ilmoitetaan viimeistään 15.5. valinnasta.

Tapahtuma laskutetaan osallistujilta ennen tapahtumaa.

Tapahtuman ilmoittautuminen on sitova ja peruutus on mahdollista 12.5. asti. Jos ilmoittautumisen peruu tämän jälkeen, laskutetaan ilmoittautmisen hinta osallistujalta täysmääräisenä.

Huomioitavaa

Jokainen tapahtuman osallistuja sitoutuu noudattamaan Kokoomusnuorten Code of Conduct -ohjeistusta. Mikäli osallistuja rikkoo yhteisiä sääntöjä, voidaan hänet poistaa tapahtumalta omalla kustannuksellaan, antaa varoitus, erottaa luottamustoimesta tahi antaa porttikielto kaikkeen Kokoomusnuorten toimintaan.

Laittomien päihteiden käyttö tapahtumassa on kiellettyä. Jos osallistuja vahingoittaa tai tuhoaa esimerkiksi Kokoomusnuorten taikka tapahtumapaikan omaisuutta, hän on velvollinen korvaamaan aiheuttamansa vahingon.

Tapahtumien osallistujat eivät ole vakuutettuja Kokoomusnuorten tai sen kumppanien toimesta. Osallistuja huolehtii itse omasta vakuutuksestaan Kokoomusnuorten toimintaan osallistuessaan.

Code of Conduct

Lisätiedot

Tarkemmat tiedot tapahtuman sisällöistä ja aikatauluista saat sähköpostiisi touko-kesäkuun aikana.

Lisätietoja tapahtumasta voit kysellä liiton koulutussuunnittelija Emilialta (emilia.knaapi@kokoomusnuoret.fi & 0505234441).

TAKAISIN YLÖS