tiistaina

23.8.2022

17.15–21.00

Helsingfors Segelklubb (Vattuniemen Puistotie 1, Helsinki)

Perinteinen purjehdus

Tervetuloa Uudenmaan Kokoomusnuorten jo perinteeksi muodostuneelle purjehdukselle s/y Belmontilla, 5. kerran!

Purjehdus on suunnattu ensisijaisesti Uudenmaan Kokoomusnuorten jäsenille, paikkojen vapautessa myös muille. Veneessä on rajattu määrä paikkoja, joten ilmoita itsesi pian mukaan alla olevasta linkistä!

https://forms.gle/3vz7gFq9w3nUiitp8

Tapahtumalla on ruokatarjoilu, ja erityisruokavaliot huomioidaan. Tapahtuman osallistumismaksu on 20€, ja sen voi suorittaa käteisellä, mobilepaylla, laskulla tai tilisiirrolla. Huomaathan, että alle kaksi vuorokautta ennen tehtävistä peruutuksista peritään myös osallistumismaksu. Osallistujille vahvistetaan erikseen ilmottautuminen vielä viestitse.

Lähdemme matkaan Lauttasaaresta klo 17.30 tiistaina 23.8. Paikalla Blue Peter- ravintolan (Vattuniemen puistotie 1, 00210 Helsinki) edessä tulee olla klo 17.15. Sinun ei tarvitse tietää purjehduksesta mitään etukäteen, veneessä opetellaan perusteita ja jokainen pääsee osallistumaan niin paljon tai vähän kun haluaa.

Veneestä löytyy kaikille pelastusliivit ja tarvittaessa sadevaatteet, mutta muistathan pukeutua lämpimästi silti. Vaikka maalla olisi lämmin, merellä on yleensä aina viileämpi. Ethän saavu tapahtumalle mikäli tunnet olosi yhtään kipeäksi ja ilmoitat välittömästi, mikäli osallistumiselle tulee este!

Lisätiedot tapahtumasta Emma Holsti, 0404108814

Lisätiedot veneestä: http://www.sy-belmont.com/
TAKAISIN YLÖS