keskiviikkona

18.8.2021

19.00–21.00

Plagen uimaranta, Loviisa

Kapteenintie, Loviisa, Suomi

Piknik-kiertue Loviisassa

Tervetuloa mukaan Uudenmaan Kokoomusnuorten piknik-kiertueelle! Kesän aikana kierrämme ympäri Uuttamaata järjestäen erilaista vapaamuotoista ohjelmaa. Tule mukaan käymään kotikulmasi piknikillä tai lähde mukaan tutustumaan uusiin kaupunkeihin.
Tapahtumalla on tarkoitus keskustella päivän politiikasta ja piiri tarjoaa pientä syötävää ja juotavaa. Tapahtumat on suunnattu kaikille Kokoomusnuorten jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille. Hyppää siis mukaan ja tuo kaverisikin! Muistathan kuitenkin tulla tapahtumille terveenä ja pitää riittävästä hygieniasta
huolta.
Viidentenä ja tältä erää viimeisenä rantaudumme Loviisaan, Suomen 57. suurimpaan kaupunkiin. Tällä kertaa menemme ihailemaan merimaisemia, pelaamaan erilaisia pelejä ja nauttimaan eväistä rannalle. Huonon sään iskiessä menemme läheiseen kahvilaan jatkamaan. Tiestikö, että Degerbyn kaupunki perustettiin Pernajan Degerbyn ratsutilan maille vuonna 1745 raja- ja linnoituskaupungiksi ja itäinen Suomi tarvitsi uutta tapulikaupunkia Turun rauhassa vuonna 1743 siirtyneen itärajan vuoksi?
💬: Piknik-kiertue Loviisassa
📍: Plagen uimaranta, Loviisa
⏱: Keskiviikkona 18.8. klo 19 alkaen
💰: Ei mitään!
Lisätiedot kiertueesta:
Emma Holsti, puheenjohtaja
0404108814, uusimaa@kokoomusnuoret.fi
P.s jos olet tulossa kauempaa tapahtumalle, pistä Emmalle viestiä niin järjestetään kyyti paikalle!
TAKAISIN YLÖS