tiistaina

1.3.2022

18.30–20.30

Panimoravintola Koulu, Eerikinkatu 18, 20100 Turku

Maaliskuun Porvaribisset

Porvaribisset on kuukausittain järjestettävä rennon ilmapiirin tapahtuma, jossa tavataan tuttuja ja puhutaan myös hieman politiikkaa. Tervetuloa mukaan niin vanhat konkarit kuin uudet kasvotkin!
Paikalle ovat tervetulleita kaikki jäsenet ja Kokoomusnuorten toiminnasta kiinnostuneet. Tapahtuma sopii hyvin myös uusille jäsenille!
Bisseillä päästään varmasti pohtimaan ainakin polttavaa turvallisuustilannetta Euroopassa, mutta myös kevyemmille aiheille riittää tilaa!

MITÄ? Porvaribisset
MISSÄ? Panimoravintola Koulu
MILLOIN? 1.3.2022 18:30 alkaen
Lisätietoja tapahtumasta:
Valtteri Vuori
0452670009

Huomioithan että tapahtumassa saatetaan ottaa valokuvia sekä videotallennetta, joita Varsinais-Suomen Kokoomusnuoret ry voi julkaista ei-kaupallisessa tarkoituksessa Kokoomusnuorten tai Varsinais-Suomen Kokoomusnuorten verkkosivuilla, julkaisuissa, sähköisissä esityksissä ja sosiaalisen median kanavilla. Valokuvat ja videotallenne saattavat sisältää kuvia osallistujista. Osallistujan katsotaan antavan suostumuksensa edellä mainittuun kuvien käyttöön saapumalla tilaisuuteen. Mikäli et halua tulla kuvatuksi, ilmoitathan siitä aina tapahtuman järjestäjälle ennen tapahtumaa.
TAKAISIN YLÖS