tiistaina

30.11.2021

18.00–20.00

Satakunnan Kokoomuksen piiritoimisto

Liisankatu 24, Pori, Suomi

Satakunnan Kokoomusnuorten vuosikokous

Tervetuloa Satakunnan Kokoomusnuorten vuosikokoukseen 30.11.2021 kello 18.00 Satakunnan Kokoomuksen piiritoimistolle Poriin. Kokouspaikan osoite on Liisankatu 24, 28100 Pori.
TULE PÄÄTTÄMÄÄN ENSI VUODEN TOIMINNASTA!
Vuosikokouksessa päätetään piirin talousarviosta, toimintasuunnitelmasta, julkilausumasta ja toimijoista. Tämä kokous on vuoden vaikuttavin paikka Satakunnassa, joten tsekkaa liitteet sekä osallistu yksin tai ystävän kanssa! Kokoukselle voi jättää aloitteita, jotka pitää toimittaa hallitukselle viimeistään 1 viikko ennen kokousta, joten myös omia avauksia voi tehdä.
LÄHDE MUKAAN ENSI VUODEN PIIRIHALLITUKSEEN!
Kokouksessa valitaan Satakunnan Kokoomusnuorille ensi vuodelle puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja 2-12 piirihallituksen jäsentä. Ehdolle voi asettautua vuosikokouksessa tai ilmoittamalla käytettävyydestä istuvalle piirihallitukselle ennakkoon. Kokouksessa on varattu puheenjohtajistoehdokkaille 2 minuuttia linja- ja esittäytymispuheenvuoroille, sekä 1 minuutti hallitusehdokkaille. Mikäli et pääse kokoukseen osallistumaan, mutta haluaisit olla ensi vuoden piirihallituksessa mukana, jätä istuvalle hallitukselle ilmoitus käytettävyydestäsi tehtäviin osoitteeseen satakunta@kokoomusnuoret.fi. Voit jättää samalla esimerkiksi videolla tai kirjallisesti esittelypuheenvuorosi hakemaasi tehtävään.
Lisätietoja antaa:
Satakunnan Kokoomusnuoret ry.
vt. pj. Mea Vähä-Jaakkola
puh. 0456942500
TAKAISIN YLÖS