lauantaina

26.10.2019

17.00–23.00

Tony's Deli

Bulevardi 7, Helsinki, Suomi

Kokoomusnuorten Kekri

Helsingin Kokoomusnuoret Helsingin Kansalliset Nuoret ry Helsingin Kokoomuksen Nuoret ry Stadin Kokoomusnuoret ry

Kekrijuhlat la 26.10.2019 klo 17
Ruokaa, juomaa, hyvää seuraa ja politiikkaa
Osallistumismaksu: 12 euroa sis. mm. tapahtuman ohjelma, antipastobuffet, pääsy jatkoille (vain yli 18v)

Vuosisatojen ajan suomalaiset ovat aloittaneet uuden vuoden puhtaalta pöydältä nollaten päättyneen satovuoden sadonkorjuun herkuilla suurissa kekrijuhlissa syyspimeällä. Nyt on tullut meidän vuoromme!

Ensi vuoden budjetit ovat tapetilla, yhdistyksiin valitaan uusia hallituksia ja Kokoomusnuorten liittokokous lähenee. Illan aikana nimekkäät puhujavieraamme tarinoivat meidät uudelle, alkavalle vuosikymmenelle.

Modernia kekritunnelmaa luomme leikkimielisellä kisailulla ja uusia perinteitä valavalla ohjelmalla. Jos olet vasta liittymässä Kokoomusnuoriin, tässä tapahtumassa pääset varmasti mukaan porukkaan. Jos olet jo jäsen ja suuntaat katseesi tulevaan liittokokoukseen, tule mukaan ja vaihda kuulumiset. Paikalle odotetaan Kokoomusnuoria ympäri Suomen!

Tapahtuma järjestetään ravintola Tony’s Delissä Bulevardilla. Tapahtuman osallistumismaksuun sisältyy Kekri-antipastobuffet. Täysi-ikäiset jäsenet, ottakaa pahvit mukaan, ettette jää kuivin suin illan aikana!

Tilan rajallisuuden vuoksi pyydämme ilmoittautumaan tapahtumaan tällä ilmoittautumislomakkeella: https://forms.gle/jtHiGk3URa65s2ah9

Ilmoittautuminen on auki!

TAKAISIN YLÖS