lauantai

2.10.2021

sunnuntai

3.10.2021

Kuopio

Kuopio, Suomi

Kokoomusnuorten Syyspäivät 2021

Kokoomusnuoret

Tervetuloa Kokoomusnuorten Syyspäiville Kuopioon!

Kokoomusnuorten Syyspäivät järjestetään 2.–3.10. Kuopiossa. Tapahtuma tarjoaa oivan mahdollisuuden pitää hauskaa mukavassa porukassa sekä oppia uutta Kokoomusnuorten valtakunnallisesta ja paikallisesta toiminnasta, järjestötoiminnasta sekä politiikasta.

Tapahtuma on avoin kaikille kokoomusnuorille taikka Kokoomusnuorten toiminnasta kiinnostuneille 15–30-vuotiaille tyypeille. Olitpa sitten jo pitkään Kokoomusnuorissa toiminut konkari taikka vasta liittymistä harkitseva, on Syyspäivät loistava tilaisuus verkostoitua ja tavata muita kokoomusnuoria eri puolilta Suomea.

Ohjelma & sisältö:

Tapahtumassa on tarjolla koulutusta laajasti Kokoomusnuorten eri koulutuskokonaisuuksista, jotka ovat järjestöllinen osaaminen, politiikka, kansainvälinen vaikuttaminen sekä yhteiskunnallinen vaikuttaminen. Syyspäivillä pääsee oppimaan uutta paikallisyhdistyksissä ja piirijärjestöissä toimimisesta sekä politiikasta ja vaikuttamisesta. Samalla saa tutustua Kokoomusnuoriin ympäri Suomen hauskanpitoa unohtamatta.

Tapahtuma alkaa lauantaina n. klo 12 ja päättyy sunnuntaina viimeistään klo 13.

Lisätiedot:

Tapahtuman hinta on 40 euroa ja viimeinen ilmoittautumispäivä 12.9. Tapahtuman hintaan sisältyy majoitus, ohjelma, iltaohjelma sekä sunnuntain hotelliaamiainen. Jos tapahtumaan haluaa osallistua varaamatta majoitusta, hinta on 15 euroa. Muistathan myös, että voit hakea yhdenvertaisuusavustusta osallistumismaksuun Elliltä (elli.jylha@kokoomusnuoret.fi).

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia tapahtuman järjestämiseen liittyen. Seuraamme koronatilanteen kehittymistä ja teemme suositusten ja määräysten mukaisia päätöksiä tapahtuman suhteen. Tapahtumassa tullaan noudattamaan tehostettua hygieniaa, jota myös valvotaan. Luentotilat järjestellään siten, että turvavälejä noudatetaan. Ethän osallistu tapahtumaan, mikäli sinulla on flunssan oireita tai lähipiirissäsi on todettu koronatartunta. Edellytämme jokaiselta tapahtuman osallistujalta vähintään koronan kotitestin negatiivista tulosta.

Tarkemmat tiedot tapahtumasta löydät ilmoittautumisen yhteydestä: https://bit.ly/knlsyyspaivat2021.

Voit kysyä lisätietoja liiton järjestösuunnittelijalta Elliltä (elli.jylha@kokoomusnuoret.fi & +358 40 876 6660).

TAKAISIN YLÖS