tiistaina

8.10.2019

17.30–20.00

Tarkentuu myöhemmin.

SKN-olohuone, loka -19

Helsingin Kokoomusnuoret Stadin Kokoomusnuoret ry

Perinteikäs tapahtuma SKN-olohuone tulee jälleen. Stadin Kokoomusnuoret kokoontuvat neljästi vuodessa yhteen juttelemaan vailla mitään varsinaista ohjelmaa. SKN-olohuone on paikka, jonne voi tulla oleilemaan. Tapahtuman tämänkertainen sijainti täsmentyy vielä!

Tällä kertaa SKN:läisiä puhuttavat Kokoomusnuorten lähestyvä valtakunnallinen liittokokous ja yhdistyksemme oma tuleva vuosi 2020 ja myös tuleva vuosikymmen. Yhdistys on lähettämässä liittokokoukseen Kokoomusnuorten politiikkaan tai toimintaan liittyviä aloitteita, joiden sisältöön SKN-olohuoneen osallistujat pääsevät sanomaan sanasensa.

Stadin Kokoomusnuorten vuosikokous pidetään myös marraskuussa, ja siellä yhdistykselle valitaan uusi hallitus ensi vuodelle ja päätetään yhdistyksen toiminnasta. SKN-olohuoneessa oleilun ja poliittisen tilanteen ihmettelyn lomassa jutellaan myös ensi vuoden hallituspaikoista ja muista luottamustehtävistä. Kuka sopisi mihinkin rooliin ja miksi? Mitä me halutaan ensi vuonna? SKN-olohuoneessa järjestetään siis julkinen HALLITUSKÄHMINTÄ!

Lisätiedot:
Vertti Niemi, puheenjohtaja
040 512 7500

TAKAISIN YLÖS