perjantai

7.6.2019 klo 18.00

sunnuntai

9.6.2019 klo 10.00

Hotelli Korpilampi

Hotelli Korpilampi, Korpilammentie, Espoo, Suomi

Summer Games 2019

Kokoomusnuoret

Tervetuloa inspiroitumaan, tutustumaan ja haltioitumaan Kokoomusnuorten Summer Games -tapahtumalle kesäkuussa!

Kokoomusnuorten perinteikäs Summer Games tarjoaa sinulle oivan mahdollisuuden rentoutua kiireisen vaalikevään jälkeen ja pitää hauskaa mukavassa porukassa sekä oppia uutta niin Kokoomusnuorten toiminnasta kuin politiikastakin. Summer Games on yhtä kuin hauskanpitoa, kesäkelejä, hauskoja kisailuja ja uuden oppimista.

Tänä vuonna SG:llä järjestetään Snellman-säätiön kutsuseminaari, jossa pureudutaan eduskuntavaalien jälkeiseen aikaan ja hallitusneuvotteluihin.

Tapahtuma on avoin kaikille kokoomusnuorille taikka Kokoomusnuorten toiminnasta kiinnostuneille 15-30 vuotiaille. Olitpa sitten jo pitkään Kokoomusnuorissa toiminut konkari taikka vasta liittymistä harkitseva, on Summer Games mahtava paikka verkostoitua ja tavata muita kokoomusnuoria eri puolilta Suomea.

Ohjelma & sisältö

Perjantaina käsitellään menneitä vaaleja sekä Kokoomusnuorten porukalla sitä, miten Kokoomusnuoret pärjäsivät eduskunta- ja eurovaaleissa. Lauantaina pistetään iso vaihde silmään, kun Snellman-säätiön kutsuseminaarissa kuullaan eri asiantuntijoiden puheenvuoroja menneistä vaaleista sekä spekulaatiota tulevasta hallituskaudesta.

Lauantai-iltana Uudenmaan piiri järjestää jo legendaksi muodostuneet gamesit, eli leikkimieliset kisailut. Tämän lisäksi luvassa on muuta iltaohjelmaa parhaassa seurassa, joten viihtyminen on varmasti taattu!

Tapahtumassa käsitellään Kokoomusnuorten koulutuskokonaisuuksista poliittista sekä yhteiskunnallista osaamista.

Lisätiedot

Tarkemmat tiedot tapahtumasta kera ilmoittautumisen löydät seuraavan linkin takaa: bit.ly/summergames2019. Huomaa, että ilmoittautumalla viimeistään 14.5. saat tapahtuman alennushintaan, eli 45 € 50 € sijaan.

Voit kysellä lisätietoja tapahtumasta liiton järjestösuunnittelija Mikaelilta (mikael.lehtonen@kokoomusnuoret.fi & 040 039 1842)

TAPAHTUMA FACEBOOKISSA

TAKAISIN YLÖS