perjantai

20.5.2022 klo 18.00

sunnuntai

22.5.2022

Helsinki

Summer Games + Snellman-seminaari

Kokoomusnuoret

Tervetuloa Kokoomusnuorten Summer Gameseille ja Snellman-seminaariin Helsinkiin!

Kokoomusnuorten Summer Games järjestetään Helsingissä 20.-22.5. Summer Gameseille päästään taas parin vuoden tauon jälkeen. Tapahtuma tarjoaa oivan mahdollisuuden pitää hauskaa mukavassa porukassa sekä oppia uutta Kokoomusnuorten valtakunnallisesta ja paikallisesta toiminnasta sekä politiikasta.

Tapahtuma on avoin kaikille kokoomusnuorille tai Kokoomusnuorten toiminnasta kiinnostuneille 15–30-vuotiaille henkilöille. Olitpa sitten jo pitkään Kokoomusnuorissa toiminut konkari tai vasta liittymistä harkitseva, on Summer Games loistava tilaisuus verkostoitua ja tavata muita kokoomusnuoria eri puolilta Suomea.

Ohjelma & sisältö

Summer Gamesien seminaariosuus on tänä vuonna yhdistetty jokavuotiseen Snellman-säätiön järjestämään perinteikkääseen Snellman-seminaariin. Juuri ennen puoluekokousta järjestettävässä tapahtumassa on mahdollista saada hyvää informaatiota myös puoluekokoukseen liittyen. Samalla saat tilaisuuden tutustua Kokoomusnuoriin ympäri Suomen hauskanpitoa unohtamatta.

Lauantaina pääsemme seminaarin lisäksi nauttimaan Summer Gameseihin olennaisesti kuuluvista perinteisistä kisailuista, joista vastaa Helsingin Kokoomusnuoret. Kerää timanttinen joukkueesi kasaan ja heittäydy leikkimieliseen kisailuun!

Tapahtuma alkaa perjantaina klo 18.00 ja päättyy sunnuntaina voi lähteä kotiin hotelliyön jälkeen.

Lisätiedot

Tarkemmat tiedot tapahtumasta kera ilmoittautumisen löydät seuraavan linkin takaa: bit.ly/SG22ilmo

Tapahtuman hinta on 40€ majoituksella, 15€ ilman majoitusta. Pelkkä Snellman-seminaari on maksuton ja Snellman-seminaari majoituksella on 25€.  Ilmoittautuminen päättyy torstai 12.5. klo 18.00.

Lisätietoja:
Nea Järvi
Järjestösuunnittelija
045 2345 004
mailto:nea.jarvi@kokoomusnuoret.fi

TAKAISIN YLÖS