torstaina

13.6.2019

14.30–21.00

Helsingfors Segelklubb

UKN purjehtii

Oletko aina halunnut purjehtia? Haluatko oppia tekniikkaa tai vain nauttia meri-ilmasta ja vauhdista? Mikäli vastasit kyllä, olet lämpimästi tervetullut Uudenmaan Kokoomusnuorten purjehdukselle 13.6.!

Viime kesänä suuren suosion vuoksi järjestämme myös kaksi lähtöä, klo 14.30 ja 18. Alla olevasta ilmottautumislinkistä voit osallistua ja kertoa kumpaan haluat vai sopiiko molemmat. Huomaathan, että osallistujia mahtuu vain 12 per lähtö, joten jos sinulle tulee ylitsepääsemätön este ilmoitat siitä ajoissa niin saamme paikkasi täytettyä. Perustamme taas WhatsApp-ryhmän tiedotusta varten, josta käy myös ilmi lähtöihin osallistujat.

Facebook-tapahtuman lisätietoineen löydät tästä linkistä: https://www.facebook.com/events/1274595512706634/

Vene jolla pääsemme purjehtimaan ei olekaan mikä tahansa, vaan upea Suomessa tehty Swan 51 joka on maineensa arvoinen. Hjallis Harkimo on aikoinaan purjehtinut kyseisellä veneellä maailman ympäri. Veneessä on ammattitaitoinen miehistö mukana, jolla on vuosien mittainen kokemus monelaisista veneistä. He kertovat mielellään purjehduksesta ja veneen käsittelystä.

Veneestä löytyy pelastusliivit ja mahdollisesti tarvittavat muut purjehdusvarusteet. Tarvitset mukaan vain itsesi ja veneeseen sopivat vaatteet. Huomioithan, että vaikka maalla on lämmintä, merellä on aina viileämpi etenkin vastatuulessa. Huomaathan myös, että emme voi taata minuutilleen olevamme rannassa sillä meren tapahtumia ei voi ennakoida. Varaa siis hetki aikaa ennalta ilmoitetun saapumisen jälkeen jos sinulla on jotain menoa. Lähdöissä on oltava ehdottoman ajoissa, koska vene ei odottele ketään.

Olemme merellä noin 3 tuntia ja palaamme takaisin Lauttasaareen. Tarkempi saapumispaikka on Helsingfors Segelklubb ry, Vattuniemen puistotie 1 00210 Helsinki. Mahdollisuuksien mukaan voimme poimia Lauttasaaren metroasemalta rantaan tulijoita. Veneessä saatetaan ottaa joitain yleiskuvia markkinointitarkoitukseen, joten toivottavasti sinulle sopii esiintyä kuvissa.

Tarjoamme myös juotavaa ja syötävää veneessä, joten nälässä ja janoisena ei tarvitse olla! Ilmottautumislinkissä voit ilmoittaa mahdolliset erityisruokavaliot.

MITÄ: UKN purjehtii!
MISSÄ: Lähtö Helsingfors Segelklubb, Vattuniemen puistotie 1, Helsinki
MILLOIN: Torstaina 13.6.
MIKSI: Koska Kokoomusnuoret ja purjehdus on parasta ♥
MITÄ MAKSAA: Ei mitään!

Mahdolliset kysymykset ja peruutukset voi osoittaa suoraan tapahtuman järjestäjälle Emma Holstille p. 040 410 8814

ps. Jos sinua kiinnostaisi järjestää purjehdus omalle työ- tai ystäväporukalle, laita viestiä Emmalle niin katsotaan hyvä tarjous!

TAKAISIN YLÖS