torstaina

3.10.2019

17.00–20.00

Katajanokan Vierasvenesatama

Kanavaranta 4, Helsinki, Suomi

Uudenmaan Kokoomusnuoret purjehtii ft. Sari Multala & Heikki Vestman

Uudenmaan Kokoomusnuoret purjehtii taas! Kauden viimeisellä purjehduksella mukana on myös toinen Swan 51 vene, ja mukana kaksi kansanedustajaa. Sari Multala ja Heikki Vestman tulevat mukaan purjehtimaan, pitäen matkan aluksi pienet katsaukset ajankohtaisiin asioihin eduskunnassa. Tämän jälkeen otamme leikkimielisen kisan veneiden kesken, ja kaikki halukkaat pääsevät osallistumaan purjehdukseen. Tarkoituksena myös jatkaa keskustelua kisailun lomassa.

http://www.sy-belmont.com/
http://swan51eira.com/

Oheisista linkeistä pääset tutustumaan veneisiin tarkemmin. Molemmissa veneissä on ammattitaitoinen ja vuosien ja vuosikymmenten kokemus purjehduksesta ja osalla veneala ammattina. Ei haittaa vaikket ole koskaan aiemmin purjehtinut, tässä on hyvä tapahtuma päästä oppimaan alkeet!

Paikalla Katajanokalla tulee olla aivan viimeistään 17.30, lähdemme heti kun kansanedustajat pääsevät paikalle, viimeistään klo 18. 17-17.30 tarjolla on pientä purtavaa ja kuohuvat ennen lähtöä. Rantaan saavumme noin klo 20.

Huomaathan, että syksyisin merellä tulee enemmän ja voi sataa, merellä on usein kylmä vaikkei maissa tuntuisikaan siltä. Muista pukeutua lämpimästi! Veneissä on vaatteita ym mitä pukea, mutta omat vaatteet lienee mukavemmat.

HUOM! Pelkkä painallus ”osallistun” ei vielä riitä, vaan täytä oheinen lomake mikäli haluat merelle mukaan. Ilmottautuneiden kesken teen vielä oman whatsapp-ryhmän infotakseni tarkemmin tapahtumasta.

https://forms.gle/ZVQXzD7n2k7nNja69

Kaikki mahdolliset kysymykset voi osoittaa tapahtuman järjestäjälle, Emma Holstille 0404108814

TAKAISIN YLÖS