perjantaina

5.7.2019

16.00–18.00

MBakery Tampere

Tampereen Kauppahalli, Hämeenkatu, Tampere, Suomi

Uusien jäsenten ilta

Mikä on paikkari? Mitä tekee piiri? Keitä ovat ukot? Tervetuloa Pirkanmaan Kokoomusnuorten herkullisimpaan uusien jäsenten iltaan perjantaina 5.7.2019 kello 16 alkaen Kauppahallin MBakeryn kakkubuffettiin. Illan aikana ei ole tyhmiä kysymyksiä, vaan tarkoituksena on selventää, millaista on Kokoomusnuorten toiminta, millainen organisaatio on ja miten se toimii. Ennen kaikkea saat eväitä, mitä kaikkea voitkaan tehdä järjestössä! Tule mukaan viettämään perjantai-iltaa kakkujen ja kokoomuslaisten parissa!

Tavataan kello 15.50 Kauppahallin etuovella (Hämeenkadun puolella) ja siirrytään siitä yhdessä maistelemaan kakkuja. Buffetin hinta on 13€/henkilö (sis. kahvin) ja se maksetaan omakustanteisesti. Paikalta voi myös halutessaan ostaa yksittäisiä paloja tai muuta purtavaa.

Jos olet Pirkanmaan Kokoomusnuorten jonkin paikallisyhdistyksen jäsen, etkä ole vielä käynyt tapahtumissa, saat kakkubuffetin ilmaiseksi! Eli mikäli et vielä ole käynyt tapahtumissamme niin nyt siihen on hyvä syy. Ilmoitathan ennen maksua puheenjohtajalle, että olet oikeutettu ilmaiseen buffettiin.

Tapahtuma on erinomainen ensimmäiseksi tapahtumaksi ja mukaan ovat ehdottomasti tervetulleita myös toiminnasta kiinnostuneet.

💬MITÄ? Uusien jäsenten ilta
📍MISSÄ? Kauppahallin MBakery, Tampere
📅MILLOIN? perjantaina 5.7.2019 klo 16
💰MITÄ MAKSAA? 13€/henkilö, ensimmäiseen tapahtumaan tuleville jäsenille ilmainen.

Lisätietoja

Konstantin Dmitriev
vt. puheenjohtaja
konstantin.dmitriev@hotmail.com

TAKAISIN YLÖS