keskiviikkona

9.12.2020

17.30–19.30

Zoom

Vaalikoutsi goes henkinen valmennus w/Sari Multala, Ville Kaunisto ja Sinuhe Wallinheimo

Kokoomusnuoret

Mitä vaalikampanjoinnissa voitaisiin ottaa mallia urheilumaailmassa tutusta henkisestä valmennuksesta? Miten valmistautua voimia kuluttavaan vaalikevääseen? Miten sietää paineita ja saada paras suoritus ulos oikeaan aikaan? Mistä löytyy itseluottamus ja rohkeus tehdä omaa juttua? Miten suhtautua jos matkan varrella tulee pettymyksiä?

Näihin ja muihin kysymyksiin haetaan vastauksia Kokoomusnuorten vaalikoutsi-tapahtumasarjan seuraavassa osassa. Alustamaan saapuvat kokoomuksen eduskuntaryhmän ex-huippu-urheilijat Sari Multala (kilpapurjehdus, 3 MM-kultaa, 3 MM-hopeaa, 1 MM-pronssi), Sinuhe Wallinheimo (jääkiekko, 1 MM-hopea, 1 SM-kulta, 1 SM-pronssi, 2 SM-pronssia Ruotsissa) ja Ville Kaunisto (koripallo, 2 SM-kultaa, 1 SM-hopea, 1 SM-pronssi). Nykyiset kansanedustajat kertovat, miten urheilumaailman opit voivat olla hyödyksi myös kuntavaalikampanjan tekemisessä ja yleensä politiikassa.

Yleisökysymyksiä voi halutessaan lähettää jo ennakkoon.

Linkistä mukaan: https://us02web.zoom.us/j/89964255423

Tätä ei kannata missata!

Vaalikoutsi on Kokoomusnuorten etätapahtumasarja, joka tarjoaa tietoa ja taitoja kuntavaaliehdokkaille sekä ehdokkuudesta kiinnostuneille. Tule kuuntelemaan ja kyselemään lisää alle puolen vuoden päässä siintävistä kuntavaaleista! Tapahtuma toteutetaan Zoomissa ja kutsulinkki jaetaan ennen tapahtuman alkua Facebook-tapahtumaan, Kokoomusnuorten verkkosivujen tapahtumaan sekä Kokoomusnuorten aktiivit -Facebook-ryhmään. Tapahtuman luonne on rento ja vapaamuotoinen.

Tapahtuma on avoin kaikille ehdokkuudesta kiinnostuneille, eikä sinun tarvitse olla Kokoomusnuorten jäsen osallistuaksesi!

Lisätiedot:
Keimo Hakanpää
keimo.hakanpaa@kokoomusnuoret.fi
0400-696158

TAKAISIN YLÖS