keskiviikkona

22.9.2021

18.00–20.00

Piikkiön Linnavuori, Kaarina

Lystiläntie 21, Kaarina, Suomi

VS Ruskaretkellä

Lähde luontoon Varsinais-Suomen Kokoomusnuorten kanssa!
Illat hämärtyvät ja puiden lehden kellastuvat – on siis loistava aika suunnata pienelle luontoretkelle yhdessä varsinaissuomalaisten kokoomusnuorten kanssa. Retki taitetaan keskiviikkona 22.9. Piikkiön linnavuorella Kaarinassa klo 18:00 alkaen.
Retki aloitetaan Kehityksen Kerhotalolta (Lystiläntie 21, Kaarina). Paikalle Kaarinaan voi saapua autolla, jolloin kulkupelille löytyy pysäköintialue Kehityksen Kerhotalon pysäköintialueelta. Turusta paikallinen joukkoliikenne liikennöi lähtöpaikan tienoille linjoilla 702, 703, 705 ja 706. Ei siis hätää, jos et omista autoa – pääset kyllä paikalle!
Halutessasi voit ottaa termosmukiin lämmintä juotavaa ja pientä evästä, jotta nälkä tai jano ei pääse yllättämään. Säänmukainen vaatetus ja hyvät kengät ovat erittäin tärkeät varusteet!
Paikalle ovat tervetulleita kaikki jäsenet ja Kokoomusnuorten toiminnasta kiinnostuneet.
Muistathan saapua paikalle vain terveenä ja noudatat hyvää käsihygieniaa, jotta pidät huolen omasta sekä muiden terveydestä.
MITÄ? VS Ruskaretkellä
MISSÄ? Piikkiön linnavuori, Kaarina (Lystiläntie 21)
MILLOIN? Keskiviikkona 22.9. klo 18:00
Lisätietoja tapahtumasta:
Siiri Turunen
tapahtumatiimi
+358400363108
Huomioithan että tapahtumassa saatetaan ottaa valokuvia sekä videotallennetta, joita Varsinais-Suomen Kokoomusnuoret ry voi julkaista ei-kaupallisessa tarkoituksessa Kokoomusnuorten tai Varsinais-Suomen Kokoomusnuorten verkkosivuilla, julkaisuissa, sähköisissä esityksissä ja sosiaalisen median kanavilla. Valokuvat ja videotallenne saattavat sisältää kuvia osallistujista. Osallistujan katsotaan antavan suostumuksensa edellä mainittuun kuvien käyttöön saapumalla tilaisuuteen. Mikäli et halua tulla kuvatuksi, ilmoitathan siitä aina tapahtuman järjestäjälle ennen tapahtumaa.
TAKAISIN YLÖS