tiistaina

28.6.2022

17.00–19.00

Kaisaniemen puisto

Yhteispoliittinen sateenkaaripiknik

Helsingin poliittiset nuoriso- ja opiskelijajärjestöt järjestävät yhteispoliittisen sateenkaaripiknikin Pride-viikolla tiistaina 28.6. kello 17:00-19:00 Kaisaniemen puistossa!

Luvassa on jälleen perinteiden mukaisesti yhteistä ajanviettoa, sateenkaaripoliittista keskustelua ja chillailua. Tule tänne tapaamaan uusia ihmisiä ja nauttimaan kesästä!

Tapahtuma on avoin kaikille kiinnostuneille, eikä vaadi etukäteisilmoittautumista. Toivomme, ettei tapahtumaan osallistuta sairaana.

Tuo ennen kaikkea itsesi, kaverisi ja juotavaa! Järjestöt hoitavat paikalle vilttejä sekä yhteisiä ruokatarjoiluja. Tapahtumalla on säävaraus, eli huonon sään sattuessa tapahtuma perutaan.

Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Tapahtumaan osallistuvat sitoutuvat kunnioittamaan kaikkien paikalle saapuvien ja erityisesti sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin kuuluvien itsemääräämisoikeutta ja identiteettiä, sekä korjaamaan käytöstään, mikäli muut osallistujat kokevat sen ongelmalliseksi. Tarkoituksena on, että kaikilla on turvallista olla tapahtumassa.

Jos sinulla on toiveita tai kysymyksiä koskien tapahtumaa, tai turvallisemman tilan periaatteita, voit olla yhteydessä tapahtuman järjestäjiin ja häirintäyhdyshenkilöihin, Elina Riutta 045 133 0497 tai Julia Kerkelä 044 067 9800.

TAKAISIN YLÖS