keskiviikkona

25.9.2019

17.00–21.00

Kokoomusnuorten keskustoimisto

Kansakoulukuja 3, Helsinki, Suomi

Ylioppilaskirjoitusten kertausilta

Yhteiskuntaopin ylioppilaskirjoitukset lähestyvät ja nyt sinulla ja opiskelukavereillasi on oiva mahdollisuus tulla kertaamaan oppejanne sekä kuulemaan tärppejä omilta alustajiltamme.

Alustukset on jaettu teemoittain. Yhteiskuntaopin perusasioista alustaa Heidi Hanhela, joka työskentelee kansanedustaja Mia Laihon avustajana. Oikeustieteen aiheista kertoo Tuomas Aho, joka oikeustieteen opintojen ohessa toimii Kokoomusnuorten liittohallituksessa. Taloudesta tapahtumaan tulee kertomaan Veera Hellman joka työskentelee avustavana asiantuntijana Suomen Ekonomeilla ja opiskelee kauppatieteitä Hankenilla. Eurooppanuorten hallituksen jäsen VTM Risto Rajala kertoo tapahtumassa ajankohtaiset tärpit Euroopan Unionista.

Vaikka et olisikaan vielä kirjoittamassa, tai olet jo painanut valkolakin päähäsi, olet enemmän kuin tervetullut, sillä esimerkiksi pääsykokeissa yhteiskuntaopin tietämyksestä ei ainakaan ole haittaa. Tule siis keskiviikkona 25.9. klo 17.00 alkaen Kokoomusnuorten toimistolle, jossa käymme läpi kaikki yhteiskuntopin kurssit lyhykäisyydessään samalla kun sinulla on mahdollisuus kysyä alustajiltamme sinua askarruttavista asioista.

Tilaisuus on kaikille avoin, olit sitten Kokoomusnuorten jäsen tai et. Tarjolla on pientä opiskeluevästä!

TAKAISIN YLÖS