Helsingfors Svenskspråkiga Högerungdom

Koski ja Marttinen virallisesti ehdolle puheenjohtajaksi

Tiedote

Ylimääräisessä vuosikokouksessaan Helsingfors Svenskspråkiga Högerungdom on juhlallisin menoin yksimielisesti asettanut pohjanmaalaisen Susanna Kosken ja satakuntalaisen Matias Marttisen virallisesti ehdolle Kokoomuksen Nuorten Liiton puheenjohtajaksi.

Molemmat ehdokkaat ilmaisivat kiinnostuksestaan tehtävään jo tammikuussa mutta Högerungdom ei halua ota kantaa spekulaatioihin ehdokkaiden kotipiirien passiivisuudesta ehdolle asettamisessa. ”Nuorelle paikallisyhdistyksellemme on suuri kunnia saada asettaa virallisesti ehdolle peräti kaksi puheenjohtajaehdokasta” kertoo Sami Seppälä

Kokoomusnuoret tekivät vuonna 2011 historiallisen sääntöuudistuksen jäsenäänestyksestä vahvistamaan jäsendemokratiaamme. Helsingfors Svenskspråkiga Högerungdom katsoo uusien sääntöjen tekevän kokoomusnuorista edelläkävijän poliittisten nuorisojärjestöjen kentällä. Jäsenäänestys on suorastaan demokratian riemuvoitto ja tekee mitättömiksi liiton ilmapiiriä tulehduttaneet sisäpiirisopimukset. ”Me, muiden sääntömuutoksesta äänestäneiden aktiivien tavoin,  olemme innolla odottaneet suurella työllä luomamme mallin käyttöönottoa jo vuosien ajan” kertoo paikallisyhdistyksen varapuheenjohtaja Christos Petriotis

”Hyvän puheenjohtajakampanjan käyminen vaatii ehdokkailta riittävästi aikaa, katsoimme että he eivät voineet odottaa enää päivääkään ehdolle asettamistaan.”

”Tällä päätöksellä Helsingfors Svenskspråkiga Högerungdom lähtee tosissaan tavoittelemaan vuoden parhaan paikallisyhdistyksen titteliä” summaa yhdistyksen puheenjohtaja Saul Schubak

 

Lisätietoja:

Saul Schubak

puheenjohtaja
+358 (0)45 1345 088

saul.schubak@gmail.com

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.