Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi töihin perjantaina 18.9.

Kannanotto Tiedote

Kokoomusnuoret kiittelevät Sipilän hallitusta ryhdikkäistä toimenpiteistä korvaamaan yhteiskuntasopimusta ja parantamaan taloutemme kustannuskilpailukykyä. Työmarkkinaosapuolten kykenemättömyys sopia ei saa olla este demokraattisessa yhteiskunnassa tarpeellisten päätösten tekemiselle ja toimeenpanolle. Perjantaina 18.9. lakko ei edesauta Suomen kilpailukyvyn parantumista, vaan pikemminkin vaikeuttaa yritysten liiketoimintaa koko Suomessa.

-Laittomien lakkojen järjestämisestä langetettavien sakkojen rinnalle tulee säätää täysi vahingonkorvausvelvollisuus yrityksille aiheutetun tappion perusteella, linjaa puheenjohtaja Koski.

Yhteiskuntamme hyvinvointi perustuu tulevaisuudessakin riskinottoon ja työntekoon. Kokoomusnuoret kannustavat kaikkia osallistumaan vastuunkantoon yhteisen hyvinvointimme pelastamiseksi. Suomen pelastaminen vaatii työtä myös perjantaina 18.9!

-Toisin kuin odottaa sopisi, konsensuksella ei ole tulosta eikä vastuuta. Hallituksen on jatkettava leikkauksia poistamalla ammattiyhdistysten jäsenmaksujen verovähennysoikeus viipymättä, vaatii Koski.
Tee hyväteko

Lisätietoja:

Koski Susanna

Koski Susanna

kansanedustaja

susanna.koski@eduskunta.fi

045 631 9707

Ota kantaa