Jasmiina Salin Kokoomusnuorten pääsihteeriksi

Tiedote

Kokoomusnuorten pääsihteerinä aloittaa Jasmiina Salin (30). Salin on koulutukseltaan liiketalouden tradenomi. Hän siirtyy tehtävään kansanedustaja Paula Risikon avustajan paikalta.

Salin on toiminut ennen eduskunta-avustajan tehtäväänsä muun muassa Uudenmaan Kokoomuksella järjestösihteerinä sekä Kokoomusnuorissa järjestökoordinaattorina. Salin on lähtöisin Lapista, mutta vuosien aikana puolueen toiminnassa hän on päässyt näkemään piiritoimintaa ympäri Suomen.

“Mahtavaa palata kasvattiseuran pariin työskentelemään ahkerien ja eteenpäin katsovien kokoomusnuorien kanssa”, Salin toteaa.

“Suomen tulevaisuuden kannalta elämme tärkeitä hetkiä samalla, kun eduskuntavaalit lähestyvät kovaa vauhtia. Onkin hienoa nousta tähän tehtävään nyt ja auttaa nuoria tulevaisuuden tekijöitä”, Salin lopettaa.

“Hienoa saada Jasmiina takaisin töihin Kokoomusnuorille. Jasmiinan kanssa saamme varmasti vaalityön hyvin käyntiin sekä kehitettyä järjestömme toimintaa”, Kokoomusnuorten puheenjohtaja Ida Leino toteaa.

Salin aloittaa tehtävässään 24.7.2022

Lisätiedot:

Leino Ida

Leino Ida

Kokoomusnuorten puheenjohtaja

ida.leino@kokoomusnuoret.fi

+358 50 323 5693

Poliittisen valmistelun, viestinnän ja vaikuttamisen johtaminen, edustaminen