Pirkanmaan Kokoomusnuoret esittävät Martti K. Paldaniusta Kokoomuksen Nuorten Liiton varapuheenjohtajaksi

Tiedote

Pirkanmaan Kokoomusnuoret esittävät Martti K. Paldaniusta Kokoomuksen Nuorten Liiton varapuheenjohtajaksi kaudelle 2024-2025. Paldanius on piirin pitkäaikainen aktiivi ja toiminut viimeiset kaksi vuotta Kokoomuksen Nuorten Liiton liittohallituksen jäsenenä.

Paldanius on toiminut jäsenyysvuosinaan Pirkanmaan Kokoomusnuorten piirihallituksessa, Tampereen Kokoomuksen Nuorten puheenjohtajana sekä tamperelaisten paikallisyhdistysten kattojärjestön Kokoomuksen Nuorten Tampereen Aluejärjestön varapuheenjohtajana. Tämän lisäksi Paldanius toimii Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnassa edustajiston jäsenenä ja puolueen oikeuspoliittisen verkoston sihteerinä. Hän opiskelee oikeustiedettä Itä-Suomen yliopistossa sekä kauppatieteitä Tampereen yliopistossa.

“Martti on älykäs ja osaava tekijä, jolla on monialaista kokemusta Kokoomusnuorissa toimimisesta. Hän on myös aktiivinen yhteiskunnallinen keskustelija eikä pelkää esittää näkemyksiään ääneen. Martista Kokoomusnuoret saisivat erinomaisen oikeistolaisen varapuheenjohtajan!“ sanoo Pirkanmaan Kokoomusnuorten puheenjohtaja Netta Tuomisto.

“Martti on osoittanut osaamisensa useissa luottamustehtävissä niin paikallis- kuin liittotasollakin. Näiden näyttöjen myötä uskon hänen olevan oikea mies Kokoomuksen Nuorten Liiton varapuheenjohtajan vastuulliseen tehtävään. Martilla on täysi tukeni.” lisää Pirkanmaan Kokoomusnuorten varapuheenjohtaja Mats Uotila.

Olen syvästi kiitollinen saamastani tuesta kotipiiriltäni, Pirkanmaan Kokoomusnuorilta. Kokoomusnuorilla on reilusti tehtävää sen suhteen, että saavutamme jälleen aseman nuorten suosituimpana puolueena. Tähän työhön olen sitoutunut edistämällä selvempää ja viestinnällisempää Kokoomusnuorten linjaa sekä nostamalla Kokoomusnuorten profiilia.” Päättää varapuheenjohtajaehdokas Paldanius.

Lisätietoja:

Paldanius Martti

Paldanius Martti

Liittohallituksen jäsen

martti.paldanius01@gmail.com

0449733134

Tuomisto Netta

Tuomisto Netta

Pirkanmaan Kokoomusnuorten puheenjohtaja

+358 45 6465243