Kokoomusnuoret vaikuttaa ja kasvattaa

Kokoomusnuoret pyrkii olemaan nuorille selkeästi vaikuttavin ja houkuttelevin väylä yhteiskunnan muuttamiseen.

Olemme järjestönä olemassa vaikuttaaksemme yhteiskunnalliseen päätöksentekoon sekä antaaksemme jäsenillemme edellytyksiä toimia yhteiskunnassa ja menestyä politiikassa. Tärkeimmät tehtävämme ovat siis vaikuttaminen ja kasvattaminen.

Kokoomusnuorissa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa Kokoomusnuorten linjoihin ja toimintaan, tuoda oma äänesi yhteiskunnalliseen keskusteluun sekä kasvattaa osaamistasi. Eikä tätä tarvitse tehdä yksin! Kokoomusnuorista saat ystäviä ympäri Suomen.

Kokoomusnuorilla on alueellista toimintaa aina Turusta Rovaniemelle ja Vaasasta Joensuuhun. Alueellisesta toiminnasta vastaavat vaalipiireittäin piirijärjestöt ja paikallisesta toiminnasta paikallisyhdistykset. Kokoomusnuorten tapahtumakalenterin kautta löydät tiedon sekä alueellisista, paikallisista että valtakunnallisista tapahtumista.

Kokoomusnuorten valtakunnalliseen toimintaan on mahdollisuus osallistua valtakunnallisten aktiivitapahtumien sekä kurssien ja opintomatkojen kautta sekä poliittisten verkostojen toimintaan osallistumalla. Kokoomusnuorten kautta on myös mahdollisuus vaikuttaa kansainvälisillä areenoilla  – Pohjoismaissa, Euroopassa ja jopa maailmanlaajuisesti.

Liity Kokoomusnuoriin!

Tule mukaan tapahtumille!

TAKAISIN YLÖS