Kurssit ja opintomatkat

Valtakunnallisten aktiivitapahtumien lisäksi Kokoomusnuoret järjestää kursseja ja opintomatkoja.

Politiikan Approbatur

Ajankohta: Elokuu

Kenelle: Koko jäsenistölle, tapahtumalle voi osallistua vain kerran, tapahtuman osallistujat valitaan hakemusten perusteella

Kuvaus: Politiikan Approbatur on Kokoomusnuorten perinteinen kesäkurssi, jolle jäsen voi osallistua vain kerran. Appro, tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia uutta politiikan eri alueilta, kehittyä politiikan tekemisessä käytännössä sekä valaista itseään kokoomuksen historiasta ja kokoomuslaisesta aatteesta. Approlla syvennytään politiikan polttaviin aiheisiin ja kokoomuslaiseen aatteeseen nimekkäiden asiantuntijoiden johdolla hienoja ja juhlallisia perinteitä unohtamatta. 

Eurooppa-akatemia

Kenelle: EU-asioista kiinnostuneet jäsenet

Kuvaus: Kokoomusnuorten Eurooppa-akatemia on vuosittainen kurssi, jonne valitaan hakemusten perusteella kymmenkunta osallistujaa. Kurssille valituille järjestetään vuoden aikana koulutusviikonloppu Helsingissä sekä matka Brysseliin. Niiden aikana perehdytään EU:n instituutioiden toimintaan ja tavataan keskeisiä EU-vaikuttajia. Kurssi sopii loistavasti kansainvälisistä ja EU-asioista kiinnostuneille tyypeille.

Kansainväliset opintomatkat

Kenelle: Kansainvälisestä vaikuttamisesta kiinnostuneet jäsenet 

Kuvaus: Kokoomusnuoret järjestää kansainvälisiä opintomatkoja yleensä kerran vuodessa. Niiden tarkoituksena on tutustua kohdemaan politiikkaan, Suomen ja kohdemaan välisiin suhteisiin sekä verkostoitua paikallisten sisarjärjestöjen edustajien kanssa. Aikaisemmin olemme osallistuneet muun muassa Ruotsin Almedalsveckanille sekä tutustuneet sisarjärjestöjemme toimintaan Saksassa, Baltiassa ja Pohjoismaissa. 

Lisätietoja tapahtumista:

Järvensivu Antti

Järvensivu Antti

Koulutussunnittelija, häirintäyhdyshenkilö

antti.jarvensivu@kokoomusnuoret.fi

+358 44 034 8510

Valtakunnalliset tapahtumat, koulutustoiminta ja järjestöllinen kehittäminen

TAKAISIN YLÖS