Muut tapahtumat

Valtakunnallisten aktiivitapahtumien, kurssien ja opintomatkojen lisäksi Kokoomusnuorilla ja Kokoomuksella on perinteisiä toistuvia tapahtumia, jotka löydät tältä sivulta.

Järjestöjohdon tapaamiset

Ajankohta: Vähintään kolme kertaa vuodessa, ajankohta vaihtelee vuosittain

Kenelle: Liittohallitus, henkilöstö sekä piirijärjestöjen puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat

Kuvaus: Järjestöjohdon tapaamisia järjestetään vähintään kolme kertaa vuodessa Kokoomusnuorten liitto- ja piirijohdolle sekä henkilöstölle. Tapaamiset pyritään järjestämään Kokoomusnuorten valtakunnallisten tapahtumien yhteydessä. 

Järjestöjohdon tapaamiset sisältävät perehdytystä ja koulutusta liiton ja piirijärjestöjen toiminnan johtamiseen ja kehittämiseen. Ne myös tarjoavat järjestöjohdolle mahdollisuuden arvioida mennyttä ja suunnitella tulevaa toimintaa. 

Piirijärjestöjen johto voi tapaamisissa esittää erityistoiveita ja ongelmakohtia, joihin ne tarvitsevat jatkossa liiton tukea. Lisäksi tapaamisissa on mahdollista vaihtaa piirijärjestöjen kesken hyviä käytänteitä ja ideoita.

 

Pääsihteerin Wappuboolit

Ajankohta: Vappuaatto

Kenelle: Jäsenistö ja sidosryhmät

Kuvaus: Pääsihteerin vappuboolit on kaikille kokoomusnuorille sekä sidosryhmille avoin vappuvastaanotto, jossa kuullaan muun muassa Kokoomuksen kansanedustajien tervehdyksiä.

 

Kokoomusnuorten Jouluglögit

Ajankohta: Joulukuu

Kenelle: Jäsenistö ja yhteistyökumppanit

Kuvaus: Kokoomusnuorten jouluglögit on kaikille kokoomusnuorille sekä yhteistyökumppaneille avoimet pikkujoulut, jossa on tarjolla jouluista syötävää, juotavaa ja pientä ohjelmaa.

 

Kokoomuksen puoluekokous

Ajankohta: Parillisten vuosien kesäkuu

Kenelle: Kokoomuksen jäsenille

Kuvaus: Puoluekokous on Kokoomuksen korkein päättävä elin. Se järjestetään pääsääntöisesti parillisten vuosien kesäkuussa (2020, 2022 ja niin edelleen). Puoluekokous päättää muun muassa puolueen puheenjohtajan, varapuheenjohtajien sekä puoluevaltuuston puheenjohtajan ja jäsenten valinnasta. Käytännössä puoluevaltuuston jäsenet valitaan kuitenkin puolueen piirijärjestöjen esityksistä. 

Puoluekokous käsittelee myös puolueen jäsenjärjestöjen laatimia aloitteita, jotka voivat koskea puolueen harjoittamaa politiikkaa tai puolueen sisäistä toimintaa ja toimintatapoja.

 

Kokoomuksen puolueristeily

Ajankohta: Vaihtelee

Kenelle: Kokoomuksen jäsenille

Kuvaus: Kokoomuksen puolueristeilyllä Kokoomuksen jäsenet pääsevät verkostoutumaan eri puolelta Suomea tulevien jäsenten kanssa sekä tutustumaan puoluejohtoon ja kansanedustajiin. Puolueristeily koostuu eri tahojen järjestämistä seminaareista, tilaisuuksista ja puheista – sekä tietenkin huikeista iltabileistä!

 

Kokoomuksen puheenjohtajapäivät

Ajankohta: Vaihtelee

Kenelle: Kokoomuksen jäsenille

Kuvaus: Kokoomuksen perinteisille puheenjohtajapäiville kokoontuu Kokoomuksen ja sen jäsenliittojen piirijärjestöjen ja paikallisyhdistysten puheenjohtajat. 

TAKAISIN YLÖS