Valtakunnalliset aktiivitapahtumat

Kokoomusnuoret järjestää vuosittain useita valtakunnallisia tapahtumia, jotka kokoavat satoja jäseniä. Tässä on esitelty vuosittain toistuvat tapahtumamme.

Talvipäivät

Ajankohta: Tammikuu

Kenelle: Koko jäsenistölle

Kuvaus: Kokoomusnuorten vuosi käynnistyy viikonlopun mittaisilla Talvipäivillä. Tammikuussa järjestettävillä Talvipäivillä on mahdollisuus tutustua Kokoomusnuorten valtakunnalliseen ja paikalliseen toimintaan, oppia uutta yhdistyksessä toimimisesta sekä tutustua Kokoomusnuoriin ympäri Suomen hauskanpitoa unohtamatta.

Talvipäivillä järjestetään koulutuksia muun muassa vaikuttamiseen, viestintään, markkinointiin, tapahtumien järjestämiseen, talous- ja asiakirjahallintoon sekä yhdistyslainsäädäntöön liittyen. Tapahtuma tarjoaa oivat valmiudet toimia Kokoomusnuorten paikallisyhdistyksissä ja piirijärjestöissä, niin aktiivina kuin hallituksen jäsenenäkin.

Winter Games

Ajankohta: Maalis-huhtikuu

Kenelle: Koko jäsenistölle, erityisesti uusille jäsenille

Kuvaus: Perinteinen Winter Games järjestetään keväällä viikonlopun mittaisena. Se kokoaa toistasataa kokoomusnuorta ympäri Suomen tasokkaaseen seminaariin sekä perinteisiin, jo legendaksi muodostuneisiin WG-kisailuihin. Tapahtuma pitää sisällään sopivassa suhteessa niin asiaohjelmaa kuin rennompaa yhdessäoloa. Se sopii siis esimerkiksi erinomaisesti Kokoomusnuorten toiminnasta kiinnostuneille uusille jäsenille!

WG-joukkuekisailut ovat muunnelma korkeakouluopiskelijoille tutusta leikkimielisestä rastisuunnistuksesta, jossa suoritetaan rastivahtien antamia tehtäviä ja kisaillaan muita joukkueita vastaan.

Summer Games

Ajankohta: Kesäkuu

Kenelle: Koko jäsenistölle, erityisesti uusille jäsenille

Kuvaus: Perinteinen Summer Games järjestetään kesällä viikonlopun mittaisena. Se kokoaa toistasataa kokoomusnuorta ympäri Suomen tasokkaaseen seminaariin sekä tietenkin legendaarisiin SG-kisailuihin. Tapahtuma pitää sisällään sopivassa suhteessa asiaohjelmaa ja rennompaa yhdessäoloa ja on on  yhtä kuin hauskanpitoa, kesäkelejä, hauskoja kisailuja ja uuden oppimista. Se sopii siis esimerkiksi erinomaisesti Kokoomusnuorten toiminnasta kiinnostuneille uusille jäsenille!

SG-joukkuekisailut ovat muunnelma korkeakouluopiskelijoille tutusta leikkimielisestä rastisuunnistuksesta, jossa suoritetaan rastivahtien antamia tehtäviä ja kisaillaan muita joukkueita vastaan.

Syyspäivät

Ajankohta: Syys-lokakuu

Kenelle: Koko jäsenistölle

Kuvaus: Syyspäivät strattaa Kokoomusnuorten syyskauden viikonlopun mittaisella koulutusviikonlopulla. Syyspäivät tarjoaa Talvipäivien tapaan mahdollisuuden tutustua Kokoomusnuorten valtakunnalliseen toimintaan ja jäseniin ympäri Suomen. 

Myös Syyspäivät tarjoaa eväitä piiri- ja paikallistoimintaan. Se pitää sisällään myös politiikkaa käsitteleviä puheenvuoroja. Syyspäivillä valmistaudutaan myös lähenevään liittokokoukseen järjestämällä liiton johtoon pyrkiville vaalipaneeleja ja mahdollisuuksia esittäytyä.

Liittokokous

Ajankohta: Marraskuu

Kenelle: Koko jäsenistölle

Kuvaus: Liittokokous on Kokoomusnuorten suurin ja monen mielestä mielenkiintoisin tapahtuma. Viikonlopuksi kokoontuva liittokokous määrittelee järjestön toiminnan ja vaikuttamisen suuntaviivat sekä valitsee järjestön johdon. Liittokokoukseen ovat tervetulleita kaikki jäsenet, mutta vain piirijärjestöjen ja paikallisyhdistysten valitsemilla kokousedustajilla on oikeus äänestää asioista (äänioikeus).

Lisätietoja tapahtumista:

Järvensivu Antti

Järvensivu Antti

Koulutussunnittelija, häirintäyhdyshenkilö

antti.jarvensivu@kokoomusnuoret.fi

+358 44 034 8510

Valtakunnalliset tapahtumat, koulutustoiminta ja järjestöllinen kehittäminen

TAKAISIN YLÖS