10 syytä liittyä

1. Tutustut loistaviin tyyppeihin.

Kokoomusnuoret tarjoaa paitsi vaikuttamista, myös verkostoitumista. Olipa kiinnostuksesi kohteena sitten julkisen tai yksityisen sektorin vaikuttaminen, Kokoomusnuorissa pääset tutustumaan yhteiskunnalliseen päätöksentekoon kokonaisvaltaisesti. Kokoomusnuorissa tutustut huomisen vaikuttajiin jo tänään.

2. Pääset mukaan parhaisiin tapahtumiin.

Tapahtumatarjontamme koostuu muun muassa vierailuista yrityksiin, eduskuntaan ja ministeriöihin. Myös omat tapahtumamme tarjoavat joka kerta kovimmat puhujat ja riehakkaimmat jatkot. Lähtemällä mukaan alueesi toimintaan sinulle tarjoutuu viikoittain mahdollisuus mitä kiinnostavampiin tapahtumiin.

3. Sinulle aukeaa suora linja päättäjiin.

Kokoomusnuorilla on välitön keskusteluyhteys monien eturivin poliitikkojen, työmarkkinavaikuttajien ja muiden yhteiskunnallisten päättäjien kanssa. Lähtemällä mukaan toimintaamme ja vaikuttamalla linjauksiimme olet viemässä viestiä niihin pöytiin, joissa Suomelle luodaan suuntaa.

4. Opit vuorovaikutustaitoja.

Kuten mikä tahansa yhteisö, myös Kokoomusnuoret koostuu erilaisista ihmisistä ja liitossa on tarjolla hyvin erilaisia tehtäviä. Olitpa kiinnostunut sitten talousasioista, tapahtumien järjestämisestä tai johtamisesta, Kokoomusnuoret tarjoavat paikan hioa erilaisia taitoja ja toimia vuorovaikutuksessa yhdessä muiden kanssa.

5. Saat kurkistuksen politiikan kulisseihin.

Minkälaisia poliitikot oikeasti ovat? Onko eduskunnan toiminta pelkkää teatteria? Kokoomusnuorten toiminnassa pääset kuulemaan suoraa puhetta poliitikoilta ja politiikan taustavaikuttajilta.
6. Ajatuksesi saavat laajasti näkyvyyttä.

Kun Kokoomusnuoret sanoo jotain, se huomioidaan. Liittomme jäsenenä olet osa liikettä, jonka kannanotoista tapaa ennen pitkää tulla yleisesti hyväksyttyjä näkökantoja.

7. Muutakin kuin politiikkaa

Toimintamme ei ole pelkästään poliittisia linjapapereita tai pitkiä kokouksia. Kokoomusnuorten tarjontaan kuuluu niin sählyvuoroja, keikoilla käymistä kuin ulkomaanmatkojakin. Mukavassa porukassa kelpaa järjestää muutakin kuin poliittista toimintaa.

8. Kansainväliset toimintamahdollisuudet ovat laajat.

Toimimme aktiivisesti koko Euroopan tasolla. Jos olet kiinnostunut tutustumaan poliittisesti aktiivisiin nuoriin ympäri maailman, tarjoaa Kokoomusnuoret siihen erinomaisen väylän.

9. Edistät uramahdollisuuksiasi.

Kokoomusnuoriin kuuluu iso joukko eri aloilla opiskelevia ja työskenteleviä fiksuja ja kunnianhimoisia nuoria. Haluamme auttaa jäseniämme saavuttamaan tavoitteensa. Jaamme aktiivisesti tietoa avoimista työ- ja harjoittelupaikoista ja tarjoamme koulutusta ja verkostoitumismahdollisuuksia, jotka auttavat kohti unelmien työuraa.

10. Saatat ihastua.

Koskaan ei voi tietää, keneen Kokoomusnuorten toiminnassa törmää. Parhaimmillaan samanlaisista asioista kiinnostuneiden yhteisöstä saattaa löytyä jopa elämänkumppani. Kysykää vaikka Jyrki Kataiselta.