Kokoomusnuoret kerääntyy liittokokoukseen Joensuuhun

Uutinen

Kokoomuksen Nuorten Liitto pitää liittokokouksensa Joensuussa tulevana viikonloppuna 21.-23.10. Liitto muun muassa valitsee uudet hallituksen jäsenet sekä käsittelee kokoukselle jätetyt aloitteet ja tavoiteohjelman vuosille 2017-2018. Puheenjohtajisto ei vaihdu tänä vuonna.

”On jälleen ilo päästä tapaamaan aktiiveja ympäri Suomen ja käymään keskustelua liiton suunnasta ja tavoitteista. Kokoomusnuoret sai esimerkiksi viime kesän puoluekokouksessa useita aloitteitaan puolueen viralliseksi linjaksi, joten on hyvin olennaista, mitä tänä viikonloppuna linjataan. Useimmista Kokoomusnuorten tavoitteista tapaa ennen pitkää tulla myös emopuolueen tavoitteita”, valottaa Kokoomusnuorten puheenjohtaja Daniel Sazonov.

Piirijärjestöjen ja paikallisyhdistysten laatimissa liittokokousaloitteissa vaaditaan muun muassa sunnuntailisistä luopumista asteittain, sairaanhoitajien lääkkeenmääräämisoikeuden laajentamista ja Yleisradion toimintojen yksityistämistä.

Tavoiteohjelmaluonnoksessa puolestaan esitetään yritystukien lakkauttamista ja yhteisöveron laskemista, apteekkialan avaamista kilpailulle ja varhaiskasvatuksen osallistumisasteen nostamista. Liiton lopullinen kanta esityksiin muotoutuu viikonloppuna.

”KNL tunnetaan siitä, että se on kyennyt paitsi tarkkasilmäisesti havainnoimaan yhteiskunnan suuria trendejä, myös esittämään konkreettisia toimenpiteitä visioidensa toteuttamiseksi. Ennakkoluulotonta visiointia ja rohkeita ehdotuksia tullaan siis varmasti näkemään myös tänä viikonloppuna”, Sazonov ennakoi.

Kokoomuksen Nuorten Liitto on Suomen vaikutusvaltaisin poliittinen nuorisojärjestö. Kokoomusnuoria vaikuttaa mm. kaupunginvaltuustoissa, eduskunnassa ja erilaisissa politiikan taustatehtävissä. Politiikan tekemisen lisäksi järjestämme paikallisella, alueellisella ja valtakunnallisella tasolla koulutus- ja harrastustoimintaa yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneille 15-30-vuotiaille jäsenillemme.

Ota kantaa