Kokoomusnuoret hakee viestinnän harjoittelijaa!

Uutinen

Kokoomuksen Nuorten Liitto hakee viestinnän harjoittelijaa tukemaan kuntavaalikampanjaamme!  Jos sinulla on monipuolista erityisesti graafisen viestinnän osaamista, olet innokas oppimaan uutta ja poliittinen nuorisojärjestö tuntuu sinusta luontevalta työskentely-ympäristöltä, saatat olla etsimämme henkilö.

Harjoittelijan toimenkuva määritellään valittavan henkilön osaamisen mukaan. Toivomme kuitenkin harjoittelijan hallitsevan mahdollisimman monta seuraavista osa-alueista:

  • taittotyöt (esim. some-kuvat, mainosflyerit)
  • valokuvaus
  • videokuvaus ja editointi
  • nettisivujen tekeminen (esim. WordPress-pohjalle)
  • sosiaalinen media

Harjoittelusta maksetaan palkkaa 1200 e/kk+ puhelinetu, lounasetu sekä liikunta-/kulttuurietu.

Harjoittelu alkaa mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin tammikuun alussa, ja kestää huhtikuun 2017 loppuun saakka. Työpiste on Kokoomusnuorten keskustoimistolla Helsingin keskustassa.

Lähetäthän hakemuksesi 25.11. mennessä osoitteeseen emma-stina.vehmanen@kokoomusnuoret.fi.

Kokoomuksen Nuorten Liitto on Suomen vaikutusvaltaisin poliittinen nuorisojärjestö. Kokoomusnuoria vaikuttaa mm. kaupunginvaltuustoissa, eduskunnassa ja erilaisissa politiikan taustatehtävissä. Politiikan tekemisen lisäksi järjestämme paikallisella, alueellisella ja valtakunnallisella tasolla koulutus- ja harrastustoimintaa yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneille 15-30-vuotiaille jäsenillemme. 

Lisätietoja:

Vehmanen Emma-Stina

Vehmanen Emma-Stina

Pääsihteeri

emma-stina.vehmanen@kokoomusnuoret.fi

+358 40 847 1992

Ota kantaa