Kokoomusnuorten aluekoordinaattorit valittu

Uutinen

Kokoomusnuoret on valinnut kuusi aluekoordinaattoria tammikuussa alkaviin työsuhteisiin. Aluekoordinaattorien tehtävä on tukea vastuullaan olevien piirijärjestöjen toimintaa. Valittujen henkilöiden työtehtäviin tulee kuulumaan mm. piirijärjestöjen hallintoasioiden hoitamista, tapahtumajärjestelyjä ja viestintää.

Hämeen ja Pirkanmaan aluekoordinaattoriksi on valittu Salla Tenho, 24. Salla on koulutukseltaan hallintotieteiden kandidaatti kunta- ja aluejohtamisesta. Hän on työskennellyt useita vuosia Kokoomusnuorten Pirkanmaasta vastaavana järjestösihteerinä. Aiemmin Salla on toiminut mm. Kokoomusnuorten liittohallituksessa.

Kaakkois-Suomen ja Savo-Karjalan aluekoordinaattorina aloittaa Emilia Ihanus, 20. Emilia on koulutukseltaan ylioppilas ja on työskennellyt aiemmin kuljetusalalla. Hän on toiminut Kokoomusnuorissa mm. Savo-Karjalan piirin varapuheenjohtajana.

Keski-Suomen ja Pohjanmaan aluekoordinaattoriksi on valittu Malviina Heinä, 21. Malviina opiskelee valtio-oppia Jyväskylän yliopistossa. Hänellä on aiempaa työkokemusta mm. erilaisista ravintola-alan asiakaspalvelutehtävistä. Hän on ollut aktiivisesti mukana mm. ainejärjestö- ja nuorisovaltuustotoiminnassa.

Lapin ja Oulun aluekoordinaattorina tulee toimimaan Jasmiina Salin, 25. Jasmiina on koulutukseltaan tradenomi. Hän työskentelee tällä hetkellä Kokoomusnuorissa järjestösihteerinä. Aiempaa työkokemusta hänellä on erilaisista myynnin ja markkinoinnin tehtävistä Suomesta ja ulkomailta.

Satakunnan ja Varsinais-Suomen aluekoordinaattoriksi on valittu Heidi Huldén, 30. Heidi on valtiotieteiden ja humanististen tieteiden kandidaatti, joka työskentelee tällä hetkellä Varsinais-Suomen Kokoomusnuorten järjestösihteerinä. Hänellä on laajaa aiempaa kokemusta mm. erilaisista kaupan alan tehtävistä.

Uudenmaan aluekoordinaattorina aloittaa Heidi Hanhela, 23. Heidi opiskelee valtio-oppia Helsingin yliopistossa ja hänellä on taustaa politiikasta mm. Tuusulan varavaltuutettuna. Heidi työskentelee tällä hetkellä Kokoomusnuorissa järjestösihteerinä. Hän vastaa aluekoordinaattorina Uudenmaan piirin lisäksi myös Espoon ja Vantaan aluejärjestöjen toiminnasta.

Lisätietoja:

Vehmanen Emma-Stina

Vehmanen Emma-Stina

Pääsihteeri

emma-stina.vehmanen@kokoomusnuoret.fi

+358 40 847 1992

Ota kantaa