KNL:n kuntavaalistartti lähestyy – tule mukaan!

Uutinen

Kokoomusnuorten Suuri Kuntavaalistartti järjestetään Tampereella 28.-29. tammikuuta! Luvassa rautaista asiaa kuntavaaleista, tulevaisuuden kunnasta ja siitä, kuinka onnistunut kampanja tehdään.

Mukana tapahtumassa mm. Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo, opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen ja puoluesihteeri Janne Pesonen. Lisäksi ajatteluamme haastaa muun muassa Liberan toiminnanjohtaja Heikki Pursiainen, Suomen eniten ulkoistanut kunnanjohtaja Olli Nuuttila, kansanedustaja Anna Kontula sekä kunnallispolitiikkaan perehtynyt yliopistonlehtori Jenni Airaksinen. Tarkempi ohjelma päivittyy loppuvuoden aikana.

Tätä tapahtumaa et halua jättää väliin! Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu mukaan: https://www.lyyti.in/KNLkuntavaalistartti

Kuntavaalistartin hinta majoituksella ja lounaalla on 50 euroa. Ilman majoitusta osallistumismaksu on 25 euroa. Osallistumismaksut laskutetaan tammikuussa.

Kuntavaalistarttia edeltävänä päivänä eli perjantaina 27.1. Tampereella järjestetään erityisesti luottamushenkilöillemme suunnattu Kokoomusnuorten Järjestöakatemia. Tämä kannattaa etenkin uusien vuoden vaihteessa aloittavien luottamushenkilöiden huomoida ja merkitä kalenteriin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.