Tule järjestösuunnittelijaksi Kokoomusnuoriin!

Uutinen

Kokoomuksen Nuorten Liitto hakee osa-aikaista järjestösuunnittelijaa vastaamaan mm. valtakunnallisten tapahtumiemme järjestelystä sekä paikallistoiminnan tukemisesta.

Etsimme henkilöä joka:

-Innostuu järjestötoiminnasta ja politiikasta

-On arvomaailmaltaan kokoomuslainen

-On aiemmin järjestänyt tapahtumia ja vastannut erilaisista projekteista

-On motivoitunut ja oma-aloitteinen työntekijä

-On joustava ja pystyy tarvittaessa tekemään ilta- ja viikonlopputöitä

-Ennen kaikkea on innokas oppimaan uutta ja kehittämään Kokoomusnuorista entistä parempaa järjestöä

Lisäksi arvostamme mm. soveltuvia korkeakouluopintoja ja erilaisia viestinnällisiä taitoja.

Järjestösuunnittelijan työaika on 20 h/viikko. Palkka on 950 e/kk + puhelinetu, lounasetu sekä liikunta-/kulttuurietu. Työsuhde alkaa 9.1.2017 tai mahdollisimman nopeasti sen jälkeen, ja on määräaikainen toukokuun 2017 loppuun saakka. Tarjoamme mielenkiintoisia ja sopivan haastavia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittyä politiikan ja järjestötyön asiantuntijaksi huippumukavassa työyhteisössä.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:n viimeistään 27.12. osoitteeseen emma-stina.vehmanen@kokoomusnuoret.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa pääsihteeri Emma-Stina Vehmanen, puh. 040-8471992.

Kokoomuksen Nuorten Liitto on Suomen vaikutusvaltaisin poliittinen nuorisojärjestö. Kokoomusnuoria vaikuttaa mm. kaupunginvaltuustoissa, eduskunnassa ja erilaisissa politiikan taustatehtävissä. Politiikan tekemisen lisäksi järjestämme paikallisella, alueellisella ja valtakunnallisella tasolla koulutus- ja harrastustoimintaa yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneille 15-30-vuotiaille jäsenillemme. 

 

 

Lisätietoja:

Vehmanen Emma-Stina

Vehmanen Emma-Stina

Pääsihteeri

emma-stina.vehmanen@kokoomusnuoret.fi

+358 40 847 1992

Ota kantaa