Kokoomusnuorten kuntavaalipamfletti julkaistu!

Uutinen

Kokoomusnuorten suuri kuntavaalistartti pidettiin Tampereella 28.-29.1.2017 ja se keräsi paikalle yli 120 kokoomusnuorta ympäri Suomen. Puhujavieraina tapahtumassa nähtiin mm. valtiovarainministeri Petteri Orpo, opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen ja Tampereen pormestari Anna-Kaisa Ikonen. Näiden lisäksi kuultiin lukuisia puheenvuoroja kampanjointiin ja politiikan kuumimpiin aiheisiin liittyen.

Tapahtuman yhteydessä julkaistiin myös KNL:n kuntavaalipamfletti, jossa 15 kokoomusnuorta avaa ajatuksiaan kuntapoliittisista teemoista. Pamfletissa käsitellään mm. norminpurkua, kaupungistumista, varhaiskasvatusta, liikenteen uudistuksia ja montaa muuta teemaa. Pamfletti on luettavissa täällä: KNL_PAMFLETTI_0117_NETTI.

Vauhdikasta vaalikevättä kaikille!

Ota kantaa