Rami Laitila järjestösuunnittelijaksi ja Matti Laaksonen kuntavaalikoordinaattoriksi keskustoimistolle

Uutinen

Kokoomusnuorten liittohallitus on valinnut liiton järjestösuunnittelijaksi Rami Laitilan ja kuntavaalikoordinaattoriksi Matti Laaksosen. Molemmat aloittivat työt Kokoomusnuorten keskustoimistolla 9. tammikuuta.

Matti Laaksonen, 23, on ammatiltaan Golf Pro ja opiskelee tällä hetkellä fysioterapiaa Metropolia-ammattikorkeakoulussa. Kokoomusnuorissa Laaksonen on toiminut useiden vuosien ajan Kaakkois-Suomen piirin eri tehtävissä sekä liittohallituksen jäsenenä. Laaksonen tuo keskustoimistolle Kokoomusnuorten paikallis- ja piiritoiminnan rautaista osaamista sekä kokemusta tapahtumien järjestämisestä. Kuntavaalikoordinaattorin tehtäviin kuuluu Kokoomusnuorten kuntavaalikampanjoinnin tukeminen sekä kuntavaalikoulutusten organisointi.

Rami Laitila, 22, opiskelee turvallisuusalaa Laurea-ammattikorkeakoulussa. Laitilalla on monipuolista taustaa nuorisojärjestökentältä. Hän on toiminut mm. Varusmiesliiton puheenjohtajana sekä Suomen Lukiolaisten Liiton varapuheenjohtajana. Kokoomusnuorissa Laitilalla on kokemusta toiminnasta Helsingin piirin luottamushenkillönä. Laitila vahvistaa keskustoimistoa laaja-alaisella järjestötoiminnan kokemuksellaan. Järjestösuunnittelijan tehtäviin kuuluu Kokoomusnuorten valtakunnallisten tapahtumien järjestäminen, piiri- ja paikallistoiminnan tukeminen sekä erilaisia viestintätehtäviä.  

Laitila ja Laaksonen työskentelevät keskustoimistolla toukokuun loppuun saakka. 

Ota kantaa