Kokoomusnuoret hakee kahta kesätyöntekijää

Uutinen

Ajatuspaja Linja ja Kokoomuksen Nuorten Liitto ry hakevat kahta kesätyöntekijää lyhyisiin työsuhteisiin. Valittavilta henkilöiltä odotamme positiivista ja ahkeraa asennetta. Työ sopii hyvin esimerkiksi yläkoululaiselle tai lukiolaiselle. Kesätyöntekijät tulevat työskentelemään Kokoomuksen Nuorten Liiton ja Ajatuspaja Linjan toimistolla Helsingin Kampissa.

Ajatuspaja Linja on nuoria ja opiskelijoita koskeviin kysymyksiin keskittyvä ajatuspaja, joka toimii itsenäisenä osana Kokoomuksen Nuorten Liitto ry:tä. Kokoomuksen Nuorten Liitto on Kokoomuksen valtakunnallinen nuorisojärjestö.

Työsuhteiden pituus 10 päivää ja ne ajoittuvat välille 7.6.–22.6. Päivittäinen työaika on 5 tuntia ja työstä maksetaan 350 euroa nettona. Lisäksi kesätyöntekijöille tarjotaan lounasetu kymmenelle työpäivälle. Kesätyöntekijöillä tulee olla haettuna Helsingin, Espoon, Vantaan tai muun kunnan myöntämä kesäseteli.

Kesätyöntekijöiden tehtävänkuva muodostetaan valittavien henkilöiden osaamisen mukaan, mutta se koostuu pääosin toimistotehtävistä sekä Ajatuspaja Linjan julkaisujen valmistelussa avustamisesta, kuten haastattelunauhojen kirjoittamisesta auki ja yhteystietolistojen kasaamisesta. Eduksi katsotaan kirjoittamiskokemus, kuten koulun lehden tekeminen, bloggaaminen tai muu harrastuneisuus aihetta kohtaan. Aiempaa työkokemusta tai kokemusta politiikassa tai nuorisojärjestöissä toimimisesta ei edellytetä. Pyrimme muodostamaan kesätyöntekijöiden työnkuvat niin, että ne ovat tekijöilleen mielenkiintoisia ja mahdollistavat uuden oppimisen sekä hyödyllisen työkokemuksen karttumisen.

Tarjoamme kesätyöntekijöillemme mielenkiintoista ja vastuullista työkokemusta valtakunnallisessa nuorisojärjestössä. Toimistomme väki on nuorta, osaavaa ja luottaa aidosti kesätyöntekijöihimme. Ahkerille työntekijöille kirjoitamme suositukset avuksi tulevaan työnhakuun. Meille aiempi työkokemus ei ole itseisarvo, vaan haemme motivoituneita ja innokkaita nuoria auttamaan järjestömme toiminnassa.

Haku tehtävään tapahtuu oheisen hakulomakkeen kautta. Hakulomakkeen lisäksi voit halutessasi lähettää CV:si ja juttunäytteitä tai muita näytteitä kirjoitustaidostasi osoitteeseen juho.maki-lohiluoma@ajatuspajalinja.fi. Lisätietoja tehtävästä saat samasta osoitteesta.

Haku päättyy viimeistään 15.5., mutta jos olet kiinnostunut tehtävästä, kannattaa tehtävää hakea heti, sillä täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Ota kantaa