Avoin työpaikka: aluekoordinaattori Varsinais-Suomeen ja Satakuntaan

Uutinen

 
Kokoomuksen Nuorten Liitto hakee aluekoordinaattoria vastaamaan Varsinais-Suomen ja Satakunnan piirien järjestötoiminnasta. Aluekoordinaattorin työtehtäviin kuuluu mm. piirien talous- ja hallintoasioiden hoitamista, tapahtumien järjestelyä, viestintää sekä yhteydenpitoa Kokoomusnuorten jäseniin ja sidosryhmiin. Työsuhde on kokopäiväinen ja alkaa 1.9.2017.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos:

-Innostut politiikasta ja järjestötoiminnasta ja sinulla on kokoomuslainen arvomaailma

-Sinulla on kokemusta tapahtumien organisoimisesta

-Hoidat hallinto- ja talousasiat huolellisesti ja tarkasti

-Uusien ihmisten tapaaminen ja puhelimeen tarttuminen on sinulle luontevaa

-Olet tottunut sosiaalisen median käyttäjä

-Olet motivoitunut ja oma-aloitteinen työntekijä

-Olet joustava ja pystyt tarvittaessa tekemään ilta- ja viikonlopputöitä

Lisäksi arvostamme mm. soveltuvia korkeakouluopintoja, erilaisia viestinnällisiä taitoja, kokemusta varainhankinnasta sekä vaalikampanjoinnin tuntemusta. 

Aluekoordinaattorin palkka on 1800 e/kk + puhelinetu, lounasetu sekä liikunta-/kulttuurietu. Työsuhde on määräaikainen elokuun 2018 loppuun saakka. Tarjoamme mielenkiintoisia ja sopivan haastavia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittyä politiikan ja järjestötyön asiantuntijaksi mukavassa työyhteisössä.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:n viimeistään 31.7. osoitteeseen emma-stina.vehmanen@kokoomusnuoret.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa pääsihteeri Emma-Stina Vehmanen, puh. 040-8471992.

Kokoomuksen Nuorten Liitto on Suomen vaikutusvaltaisin poliittinen nuorisojärjestö. Kokoomusnuoria vaikuttaa mm. kaupunginvaltuustoissa, eduskunnassa ja erilaisissa politiikan taustatehtävissä. Politiikan tekemisen lisäksi järjestämme paikallisella, alueellisella ja valtakunnallisella tasolla koulutus- ja harrastustoimintaa yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneille 15-30-vuotiaille jäsenillemme. 

Ota kantaa