Enni Ikonen ehdolle Kokoomusnuorten varapuheenjohtajaksi

Uutinen

Enni Ikonen, 20, asettuu ehdolle Kokoomuksen Nuorten Liiton varapuheenjohtajaksi kaudelle 2018-2019. Joensuusta kotoisin oleva Ikonen opiskelee tietojenkäsittelyn tradenomiksi Helsingissä Haaga-Helia-ammattikorkeakoulussa. Ikonen on toiminut kuluvan vuoden järjestön liittohallituksen jäsenenä.

Ikonen on toiminut useamman vuoden Savo-Karjalan Kokoomusnuorten piiri- ja paikallisyhdistysten hallituksissa. Lisäksi hänellä on laaja-alainen tietämys Kokoomusnuorten järjestön rakenteesta ja kehittämisestä toimittuaan jo toista vuotta Kokoomusnuorten järjestötyöryhmässä.

”Uskon että tulemme saamaan Kokoomusnuorille puheenjohtajan, kuka tulee viemään vahvalla poliittisella linjalla liittoa eteenpäin. Puheenjohtaja tarvitsee tähän tuekseen järjestökentän ja jäsenistöpohjan tuntemusta. Tulevan puheenjohtajakauden yhtenä suurista kysymyksistä tulee olemaan mm. erilaiset jäsenyysmuodot. Järjestöihin liittymisen kynnys on kasvanut, minkä takia meidän tulee vastata tähän tarpeeseen esimerkiksi kevytjäsenyysmallilla. Jäsenyysrakenteen uudistus on aloitettava heti toimikauden alussa”, Ikonen sanoo.

”Jäsenkasvuun ja nykyisten toimijoiden innostamiseen ja aktivointiin täytyy myös saada uudenlainen visio ja tekeminen. Ne ovat järjestön toimimisen ja jatkuvuuden kannalta elintärkeitä asioita, jotka tulee ottaa tarvittavalla vakavuudella työstettäväksi”, hän jatkaa.

Ikonen painottaa myös Kokoomusnuorten merkitystä koulutusorganisaationa ja visioi eheää ja yhteneväistä koulutusohjelmaa järjestön sisälle.

”Meidän tulee vahvistaa kuvaamme alustana nuorille potentiaalisille osaajille. Kokoomusnuorten tulee aidosti toimia koulutusorganisaationa, joka kehittää ja valmentaa nuoria urallaan eteenpäin. Kokoomusnuorista täytyy jatkossakin tulla politiikan osaajia kuin myös muitakin työelämäosaajia”, Ikonen sanoo.

Kokoomuksen Nuorten Liiton puheenjohtaja, varapuheenjohtajat ja liittohallituksen jäsenet valitaan järjestön liittokokouksessa Helsingissä 24.-26. Marraskuuta. Puheenjohtajan ja varapuheenjohtajien toimikausi on kaksi vuotta.

Lisätietoja
Enni Ikonen
enni.ikonen@outlook.com
0505367392

Ota kantaa